Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Azure's rol in het vormgeven van een innovatieve Non-profit wereld

Events
30-4-2024

In een unieke samenwerking tussen Wortell en Microsoft Nederland wordt een speciale ronde tafel sessie georganiseerd, specifiek gericht op non-profitorganisaties. Deze sessie legt de nadruk op het benutten van Microsoft Cloud Azure om een aanzienlijke sociale impact te genereren en de digitale transformatie van non-profitorganisaties te bevorderen. Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers de kans om deel te nemen aan interactieve discussies, geleid door experts van Wortell, over innovatie in de cloud, beveiligingsstrategieën, en effectieve methoden voor de transitie naar een modern cloudlandschap.

De sessie biedt ook een platform voor het delen van best practices en inspirerende succesverhalen, waarbij de kracht van technologie in de non-profitsector wordt benadrukt. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid voor de deelnemers om te netwerken met sectorgenoten en toegang te krijgen tot gespecialiseerde kennis en ondersteuning, essentieel voor organisaties die streven naar technologische vooruitgang en maatschappelijke verandering.

 

Agenda

12:30 PM - 13:30 PM   Welkom en lunch
13:30 PM - 15:30 PM   Ronde tafel discussie

Locatie

Microsoft Office – Internal Venue
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Sprekers

Lourens Siderius

Head Of Workplace & Cloud
Connect

Robert van Dijk

Technical Lead Cloud
Connect

AANMELDEN

De aanmelding van deze ronde tafel gaat via Microsoft Nederland. Deelnemers zullen eerst op een wachtlijst geplaatst worden. Per organisatie kunnen maximaal twee deelnemers deelnemen.