Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Data + AI World Tour 2023

Events
Smart Data Platform.
Data Driven
23-11-2023

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen, hoor praktijkvoorbeelden en ontdek best practices die leiden tot datatransformatie en AI. Van het Databricks Lakehouse Platform tot open-source technologieën zoals LLM's, Apache Spark™, Delta Lake, MLflow en meer - World Tour heeft de informatie die je nodig hebt om je werk te versnellen en te verbeteren. Wortell is trotse sponsor van dit evenement en je kunt ons op de beursvloer vinden! 

Datum en tijd: 23 november, 8:30 - 18:30

Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam 

Generation AI

Organisaties in bijna elke industrie streven ernaar voorop te blijven door automatisering te omarmen, innovatie te versnellen en operationele efficiëntie te verbeteren. Wij geloven dat generatieve AI een belangrijke rol speelt bij het helpen van organisaties om deze doelen te bereiken.

Sluit je aan bij Generation AI op de Data + AI World Tour om meer te weten te komen over het transformerende potentieel van AI. Luister naar top Fortune 500-bedrijven en Databricks-klanten over hoe ze hun bedrijf hebben getransformeerd via het Lakehouse. Van het Databricks Lakehouse Platform tot open-source technologieën zoals LLM's, Apache Spark™, Delta Lake, MLflow en meer - de World Tour biedt essentiële inzichten om je zakelijke initiatieven te verbeteren en te versnellen.

Zien we je bij onze stand? 

Schrijf je in via: Event Registration: Data + AI World Tour - Amsterdam (databricks.com)