Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Do more with less workshop - Gouda

Events
28-11-2023

Ontdek de veelzijdigheid van Microsoft 365 samen met gelijkgestemde professionals tijdens onze exclusieve workshops, geleid door onze toegewijde solution specialist, Peter Usmany. Deze sessies zijn op maat gemaakt voor organisaties met Microsoft 365, en richten zich op het ontleden van de kernapplicaties van het licentiemodel, aangevuld met diepgaande discussies over governance, datastrategie en adoptie. Een bijzondere nadruk zal worden gelegd op de Microsoft 365 Copilot, een nieuw hulpmiddel dat belooft de bedrijfsefficiëntie te versterken.

Peter, met zijn rijke ervaring en passie voor technologie, is enthousiast om organisaties te inspireren om de volledige potentie van hun Microsoft 365-investering te realiseren. De workshops vinden plaats op twee van onze schilderachtige locaties; het hoofdkantoor van Wortell in Lijnden en ons kantoor in Gouda, waardoor deelnemers een keuze hebben op basis van hun gemak.

Locatie & Tijden:

  • Lijnden: vrijdag 24 november, inloop vanaf 9 uur, workshop van 10:00 tot 12:00, gevolgd door een lunch.
  • Gouda: dinsdag 28 november, inloop vanaf 9 uur, workshop van 10:00 tot 12:00, gevolgd door een lunch.

Aanmelding:

Maximaal 2 personen per organisatie zijn welkom, met een totaal van 12 deelnemers per sessie, wat zorgt voor een intieme en interactieve leerervaring.

Waarom deelnemen: 

De workshops zijn zorgvuldig ontworpen om zowel informatief als interactief te zijn, waarbij voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke interactie met Peter. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen te werken om uw Microsoft 365-ervaring te optimaliseren.

Schrijf u nu in en reserveer uw plek voor een boeiende en informatieve ochtend, en laat u inspireren om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen in het digitale landschap.