Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

European Energy and Utilities Data Forum

Events
29-5-2024

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan Snowflake's European Energy & Utilities Data Forum, mede mogelijk gemaakt door Wortell, dat op 29 mei plaatsvindt in het bruisende Amsterdam! Een niet te missen evenement waar we dieper ingaan op de spannende ontwikkelingen in de energie-industrie, met de focus op digitale transformatie en de innovatieve oplossingen van Snowflake op het gebied van operationele technologiedata en meer.

Dompel jezelf onder in een dag vol boeiende discussies, geleid door toonaangevende experts in de branche. Verken onderwerpen als General AI, de impactvolle datastrategieën van Snowflake en de laatste trends in energiehandel.

De betrokkenheid van Wortell benadrukt onze gezamenlijke toewijding aan het bevorderen van kennis binnen de industrie en het faciliteren van waardevolle connecties tussen professionals.

Mis deze kans niet! Neem contact met ons op voor meer informatie of deel deze uitnodiging met collega's die dit niet mogen missen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Snowflake European Energy & Utilities Data Forum!

Aanmelden

Programma

We bevinden ons midden in een ingrijpende energietransitie. Gedistribueerde energiebronnen veranderen het elektriciteitssysteem van gecentraliseerd naar verspreid. Fysieke infrastructuur, waaronder transmissienetwerken, distributienetwerken en energieopwekking, moet gedigitaliseerd worden om het elektriciteitssysteem betrouwbaar en veilig te houden.

Maar dit biedt ook enorme kansen voor energiebedrijven! Tijdens deze dagvullende workshop zullen we ons richten op twee specifieke gebieden:

  1. Digitalisering van fysieke infrastructuur: Netbeheerders, energieproducenten en gedistribueerde energiebedrijven hebben allemaal toegang nodig tot Internet of Things (IoT)-gegevens voor gegevensanalyse. Deze sessie zal zich richten op verschillende manieren om gegevens te verwerken, schoon te maken en te modelleren, en om AI/ML-toepassingen op basis van deze gegevens te ontwikkelen.

  2. Genereren van nieuwe klantenaanbiedingen: Zonnepanelen op het dak, elektrische auto's en warmtepompen - energieklanten van vandaag willen een breed scala aan opties. Deze sessie zal zich richten op echte gebruiksscenario's die gebruikmaken van Generieke AI om de klantenservice te verbeteren, nieuwe klantenaanbiedingen te identificeren en uit te breiden naar nieuwe bedrijfstakken.

Verwacht andere peers uit het veld te ontmoeten die soortgelijke uitdagingen hebben en ontdek innovatieve oplossingen voor jouw prangende vragen.

Praktische informatie 

  • Wanneer: Woensdag 29 mei 
  • Hoe laat: Van 09.30u tot 18.00u
  • Waar: Amsterdam, Capital C 
  • Voor wie? Dit evenement is gericht op professionals en experts werkzaam in de energie- en utiliteitssector. 

Aanmelden

Meld je hier aan voor European Energy & Utilities Data Forum