Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Evenement: Digitaal werken en communiceren in de overheid

Wortell neemt u op woensdag 9 oktober 2013 mee naar de toekomstgerichte overheid.

Overheidsinstellingen zijn meer in ontwikkeling dan ooit. Kosten moeten omlaag, maar kwaliteit moet omhoog. Steeds meer gemeentes gaan onderling samenwerken, flexibiliteit wordt belangrijker en medewerkers worden kritischer. De eisen op het gebied van regelgeving zijn hoog en het is van groot belang dat een overheidsinstelling aan de verwachtingen voldoet.
IT kan hier een belangrijke rol in spelen. Bedrijfsvoering en IT groeien steeds meer naar elkaar toe, waardoor IT niet slechts ondersteunend is, maar ook een strategisch middel wordt om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Juist binnen de overheid.

 

Wortell en Gemeente Lelystad nemen u op woensdag 9 oktober mee naar de toekomstgerichte overheid. U bent te gast in het vernieuwde stadhuis van Lelystad, wat volledig is ingericht op Het Nieuwe Werken. Tijdens het evenement leert u in interactieve sessies welke IT-oplossingen ingezet kunnen worden om slim in te spelen op huidige en toekomstige trends. In de verschillende sessies laten we aan de hand van de case van Gemeente Lelystad zien, welke meerwaarde de slimme inzet van technologie kan hebben voor overheidsinstellingen. Waardoor de marktpositie versterkt kan worden.
Als deelnemer van het evenement maakt u kans op een Nokia Lumia 1020, die we namens onze partner Nokia mogen verloten!

Nokia Lumia 1020

Programma 

​12:00u - 13:00u ​Ontvangst (met lunch)
​13:00u - 13:45u Opening & behandeling business case Gemeente Lelystad - Gemeente Lelystad & Wortell
​13:45u - 14:45u ​Efficiënter communiceren en bereikbaarheid verbeteren met Lync - Martin Kras, Wortell
​Ontdek hoe uw medewerkers productiever kunnen werken en hoe kosten bespaard worden met Microsoft Lync: de snelst groeiende telefonie- en conferencing-oplossing die gebruikt wordt door 90% van de Fortune-100 bedrijven en met meer dan 5 miljoen eindgebruikers. Ook binnen de overheid wordt Lync steeds vaker ingezet voor interne communicatie en telefonie.
​14:45u - 15:15u Pauze
​15:15u - 16:15u Een geïntegreerd informatieportaal met SharePoint 2013 - Robert van Son, Wortell
​Van gemeentes wordt steeds meer verwacht als het gaat om beheer van informatie. Een portaal speelt hierbij een centrale rol. Alle informatie gepersonaliseerd en via één systeem beschikbaar stellen draagt sterk bij aan het verbeteren van processen. Bovendien wordt het werken met informatie en het delen en communiceren ervan een stuk eenvoudiger. Tijdens deze sessie nemen we u mee door de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden bij andere gemeenten en organisaties. Van visie tot concreet resultaat. In de sessie is voldoende ruimte voor discussie en de behandeling van vraagstukken.
​16:15u - 17:00u(Parallelsessie) Apps om bedrijfsprocessen te optimaliseren - Bart-Jan Bosch, Microsoft & Luc Joziasse, Wortell
​Door de opkomst van tablets in het bedrijfsleven en de overheid, neemt ook de vraag naar specifieke bedrijfsapps toe. Met behulp van apps kunnen namelijk veel bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Daarbij wordt een proces aangepast op de gebruiker en het moment van gebruik en staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Tijdens deze sessie laten we aan de hand van concrete voorbeeld-apps zien wat een app kan betekenen voor uw organisatie.
​​16:15u - 17:00u(Parallelsessie) De ene 'cloud' is de andere niet - Hans Bos, Microsoft
​Er leven veel vragen en discussies over "de cloud" in relatie tot wet en regelgeving, beleid, risico management, veiligheid en privacy. In deze sessie willen we proberen aan te geven dat "de ene cloud de andere niet is", en dat er goede vragen en antwoorden te formuleren zijn. We bespreken het spectrum van de flexibiliteit en soevereiniteit van de 'private cloud' tot en met het economisch meest voordelige 'public cloud', en alles ertussenin. Na deze sessie heeft u misschien niet in één keer zicht op dé oplossing, maar heeft u wel zicht op hoe u intern en extern de goede vragen kunt stellen om tot een optimale keuze te komen.
​17:00u - 18:00u Borrel / netwerkmoment
​17:30u Verloting Nokia Lumia 1020

 

Doelgroep
Het evenement is bedoeld voor onder andere IT-managers, telecom-managers en informatie-managers.

 

Niveau

Level 100

 

Datum

Woensdag 9 oktober 2013

 

Locatie
Gemeente Lelystad
Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

 

Aanmelden
Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Meer over Git

Ga naar Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign
Blogpost / 9-4-2019

Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign

Waarom we gekozen hebben voor ValidSign? De data in ValidSign wordt gehost in de EU, waardoor er grip is op waar de data staat. Wel zo handig voor de...
Ga naar Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT
Blogpost / 21-11-2017

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Ga naar Digitaal in de groensector?
Blogpost / 31-10-2017

Digitaal in de groensector?

Als je kijkt naar de digitale transitie, en wat daarvoor nodig is - dan zie je dat eigenlijk iedereen beter met elkaar wil communiceren.
Ga naar Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision
Blogpost / 2-10-2017

Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision

Microsoft Envision. Het evenement stond volledig in het teken van digitale transformatie en vond tegelijkertijd plaats met Microsoft Ignite.
Ga naar Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer
Blogpost / 5-7-2017

Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer

Tijdens het jaarlijks terugkerende Microsoft Government en Healthcare Partner evenement is Wortell in de prijzen gevallen. Digital Transformer Award 2...
Ga naar GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek
Blogpost / 6-12-2016

GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek

GeenPeil doet wat nog geen enkele andere politieke partij heeft gedaan. Elke 2de kamer keuze wordt een mini referendum. Digitale Transformatie in de p...
Ga naar Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING
Blogpost / 3-10-2016

Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING

Digitalisering is de motor achter een reorganiserende ING. gaat ING dit echter wel volhouden met nieuwe toetreders als BUNQ en Knap?
Ga naar GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?
Blogpost / 8-7-2016

GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?

In deze blog geef ik een algemene beschrijving van wat GigJam is. De app is sinds kort als preview beschikbaar voor iedereen.