Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Evenement: Lync Summer Fair

​Op woensdag 12 juni is Wortell als Founding Partner aanwezig bij de Lync Summer Fair. Tijdens deze dag worden diverse presentaties over Microsoft Lync gegeven.

Tijdens de Lync Summer Fair zal Wortell haar visie op communicatie, en daarmee Microsoft Lync, presenteren. We zullen hier niet alleen stilstaan bij diverse werkscenario's, maar ook ingaan op het traject na de implementatie. Immers valt of staat het succes van de implementatie met het gebruik van de oplossing.

Omdat veel organisaties vragen hebben over Microsoft Lync heeft Wortell een overzicht gemaakt van 'De 100 meest gestelde vragen' en deze gebundeld. Op 12 juni wordt deze bundel gepresenteerd aan het publiek en kunt u in het bezit komen van een exemplaar.

Bent u niet in de gelegenheid om 12 juni aanwezig te zijn, maar wilt u wel meer weten over de dienstverlening van Wortell rondom Microsoft Lync of wilt u in het bezit komen van de bundel 'De 100 meest gestelde vragen over Lync', neem dan contact met ons op via een van onze accountmanagers of via marketing@wortell.nl.

 

doelgroep

Iedereen die zich oriënteert op het mogelijk inzetten van Microsoft Lync binnen de organisatie.

 

datum

Woensdag 12 juni 2013 van 12.30-19.00 uur

 

locatie

Inn Style Maarssen

Herenweg 55; 3602 AN te Maarssen

 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden

Gebruik de kortingscode 'WORTELL LSF' voor gratis toegang.