Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Evenement: Wortell kennissessies

Maak op in juni kennis met diverse Microsoft-oplossingen en leer hoe ze in uw organisatie ​ingezet kunnen worden.

Wortell organiseert weer diverse kennissessies. Na de succesvolle 'Wave 15' reeks staan de eerste kennissessies van 2013 in het teken van de Microsoft-oplossingen SharePoint, Lync en Windows 8 en de beveiliging van de IT-omgeving.

 

Veel organisaties hebben plannen om de IT-omgeving te optimaliseren of te vervangen, maar weten niet goed hoe dit aan te pakken of voor welke oplossing te kiezen. Tijdens de kennissessies wordt kennisgemaakt met de diverse mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

 

Wortell kennissessie

De kennissessies bieden een algemene introductie op de thema's Communicatie, De Flexibele Werkplek en Digitaal Werken. Naast onze kennis en een demonstratie van de verschillende technologieën wordt er ook aandacht besteed aan onze klantervaringen. Bevindt uw organisatie zich in de oriëntatiefase rondom een van deze thema's of bent u benieuwd wat Wortell hierin kan bieden, meldt u zich dan nu aan voor een van de geplande kennissessies bij Wortell of neem contact met ons op voor een workshop bij u op locatie.

 

Het programma:

​09.30-10.00 ​Ontvangst​
​10.00-11.30 ​Communicatie
Efficiënt communiceren en optimaal bereikbaar zijn lijken een onmogelijke opgave met de diversiteit aan communicatiemiddelen en toegenomen mobiliteit van medewerkers. Of toch niet?
​​12.30-14.00 De Flexibele Werkplek ​
Plaats- en tijdonafhankelijk werken met zowel pc, laptop, tablet en smartphone. Hoe combineer ik mijn mobiliteit met informatieveiligheid en beheermogelijkheden?
​​​14.15-15.45 ​Digitaal Werken
Hoe kan ik makkelijk en veilig samenwerken met mensen binnen en buiten mijn organisatie met SharePoint en hoe houd ik mijn documenten en sites onder controle?
​​15.45-17.00 Borrel​

Klik hier om je in te schrijven voor een van de kennissessies. Voor vragen over de sessies kunt u contact opnemen via info@wortell.nl