Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Evenement: Zomertrainingen 2013

Op diverse data in september organiseert Wortell trainingen rondom het effectief inzetten van Microsoft-oplossingen. Naast het kunnen zien van de verschillende functionaliteiten en het leren over hoe je dit kunt integreren binnen jouw organisatie, kun je ook zelf ervaring opdoen met de verschillende Microsoft-oplossingen.​

De zomertraingen bestaan uit twee dagdelen (van 10.00-12.30 uur en van 13.00-16.00 uur). Gedurende de dag maak je kennis met de (on)mogelijkheden van de diverse Microsoft-oplossingen en kun je aan de knoppen zitten om zelf te ervaren wat de werking is en welke toegevoegde waarde dit kan bieden voor bestaande werkprocessen binnen je organisatie.

 

Programma
​Di 10 september ​Business Intelligence
​​Het hebben van de juiste informatie is essentieel voor organisaties. Met Business Intelligence (BI) voor SharePoint kunnen gebruikers zelf data bewerken en overzichtelijk weergeven in dashboards en rapportages. Zo is er altijd direct up-to-date informatie beschikbaar. Tijdens deze training geven we antwoord op vragen als: Wat houdt BI in, hoe kun je het in jouw organisatie inzetten en hoe kun je SharePoint optimaal gebruiken?
​Woe 11 september ​Dynamics CRM Online
​Speciaal voor (toekomstige) gebruikers van CRM Online organiseert Wortell een training over hoe de CRM functionaliteit optimaal ingezet kan worden binnen de organisait. Aan de hand van praktijkcases tonen we de toegevoegde waarde van CRM Online op de werkplek en hoe dit op de juiste manier ingezet en aangepast kan worden.
​Do 12 september ​Apps
Door de opkomst van smartphones en tablets in het bedrijfsleven, neemt ook de vraag naar specifieke bedrijfsapps toe. Met behulp van apps kunnen namelijk veel bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Hoe kunnen apps jouw organisatie verder helpen en hoe bouw ik zelf een eenvoudige app zijn vragen die we tijdens deze training beantwoorden. 
Woe 18 september Documentmanagement
Met de standaarden die SharePoint 2013 biedt is eenvoudig document- en recordmanagement mogelijk. Tijdens deze training bespreken we de verschillende (vernieuwde) functionaliteiten en hun werking, de integratie met Office en de verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast maak je kennis met de levenscyclus van een document in SharePoint en leer je om diverse workflows te maken en te gebruiken om processen in SharePoint te structureren.
​Do 19 september ​Samenwerken & Social
SharePoint dient vaak als basis om onderling samenwerken te faciliteren. Maar hoe zet je dit platform in om het delen van documenten, opbouwen van kennis en het verspreiden van nieuws te optimaliseren? Tijdens deze training behandelen we de beschikbare site sjablonen (zowel voor teams, projecten als community's) en functionaliteiten van SharePoint 2013. Daarnaast staan we stil bij het gebruik van persoonlijke sites. Deze kunnen sociale netwerken ontketenen binnen je organisatie. Het nut en en de mogelijkheden hiervan worden uitgebreid toegelicht.

 

Doelgroep

IT Managers
Functioneel beheerders

 

Niveau

Level 200

 

Data

​- Dinsdag 10 september
- Woensdag 11 september
- Donderdag 12 september

- Woensdag 18 september
- Donderdag 19 september

 

Locatie

Wortell kerk
Schipholweg 641
1175KP Lijnden

 

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

 

Kosten

De kosten van de Zomertrainingen bedragen €250,- per training en €800,- voor toegang tot alle trainingen. Bij iedere extra toegang die besteld wordt door uw organisatie, geeft Wortell een korting van 50% op deze extra toegang.