Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Event: Hoe wordt jouw organisatie net zo datagedreven als een Formule 1 team?

Events
Smart Data Platform.
23-9-2021

De inschrijving voor dit event is gesloten. 

Weet jij wat het grootste verschil is tussen succesvolle organisaties en de achterblijvers? Uiteraard is er niet één oorzaak te bepalen, succes hangt af van verschillende elementen. Toch is er wel een gemeenschappelijke factor aan te wijzen: succesvolle organisaties werken datagedreven. Als er één sector is waar dat voor geldt, dan is het binnen de Formule 1. Het samenspel tussen auto, coureur en optimalisatie op basis van (realtime) data maakt het verschil tussen een podiumplaats of als laatste eindigen. Dit geldt overigens niet alleen binnen de autosport, maar ook binnen andere sectoren. Organisaties die datagedreven werken presteren 30 tot 90 procent beter op belangrijke indicatoren als klantbehoud en kostenbesparing dan hun concurrenten die nog niet deze omslag hebben gemaakt.

Word geen achterblijver maar transformeer snel naar voorloper

Het grote voordeel voor iedere organisatie is dat ze vaak al over veel zinvolle data beschikken. Het probleem is dat deze gegevens niet worden ingezet om datagedreven beslissingen te nemen. Dat is zonde want op die manier wordt het gat met concurrenten die dat wel doen alleen maar groter, tot het punt dat de competitie volledig uit het zicht raakt en jouw organisatie slecht een schim in de achteruitkijk spiegel is. Maar hoe doe je dat dan, de aanwezige data omzetten tot zinvolle inzichten waar je een significant concurrentievoordeel uithaalt? Die vraag beantwoorden we tijdens dit event op 23 september. Benieuwd of je zelf ook de beste tijd rijdt op basis van realtime data? Stap dan in onze professionele Formule 1 simulator.

Bekijk de agenda

Bekijk de sprekers

Agenda

  • Formation lap: Introductie en welkom
  • Lap 1: De rol van data voor succes in Formule 1
  • Lap 2: Succesvol datagedreven werken gaat verder dan alleen de inzet van technologie
  • Pitstop: Tijd voor een koffiebreak
  • Lap 3: De datarace concreet in 7 stappen
  • Lap 4: Professionele racesimulatie -  Stap in de professionele racesimulator en zorg ervoor dat je wint door data om te zetten naar zinvolle optimalisaties.
  • Podiumceremonie: Diner en borrel

We hopen dat het in september eindelijk weer kan. Netwerken, dineren en borrelen. Blijf je na het evenement nog even hangen voor een lekker hapje en drankje?

Locatie en tijd

Ons streven is om de deelnemers bij elkaar te brengen op ons kantoor, de kerk in Lijnden. Uiteraard volgen wij hierbij de coronamaatregelen. Mocht dit niet mogelijk zijn zal het evenement omgezet worden in een digitaal evenement. Hou daarom na je inschrijving goed je mailbox in de gaten met de laatste updates van het evenement. 

Datum: 23 september 2021

Tijd: 14.00u t/m 17.00u + optioneel aansluitend diner. 

Locatie: Wortell, Schipholweg 641, Lijnden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Sprekers

Maarten Goet

CTO Wortell

Vincent Wylenzek

Lead data architect Wortell

Marius de With

Consultant dataplatformen