Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Inspiratiesessie: ga mee op HoloReis met de HoloLens

Vanwege het overweldigende succes van de HoloLens inspiratiesessie van 30 juni jl. en de inmiddels volgeboekte sessie op 29 september bieden we nogmaals de inspiratiesessie: ga mee op HoloReis met de HoloLens aan.
Meer weten over onze vorige HoloReis? Lees hier het verslag van collega Joost.

Inspiratiesessie: ga mee op HoloReis met de HoloLens

Wortell is in het bezit van niet één maar twee HoloLenses. Super cool! Op donderdag 27 oktober willen we je daarom uitnodigen om net als wij geïnspireerd en enthousiast te raken over de eindeloze mogelijkheden van de HoloLens. Oorspronkelijk bedoeld als gaming device, zag Satya Nadella (CEO Microsoft), meteen de andere talrijke mogelijkheden. Ontdek en denk mee hoe we dit soort technieken kunnen gaan toepassen en ervaar zelf de HoloLens.

Ongeveer twee jaar geleden kondigde Microsoft de HoloLens aan. De HoloLens biedt een Augmented Reality ervaring die werkelijkheid en fictie met elkaar combineert. Het is een nieuwe technologie die zowel op consumenten als in het bedrijfsleven grote impact kan hebben.

Wortell is één van de eerste Nederlandse organisaties die verschillende HoloLens devices tot haar beschikking heeft. Deze gebruiken wij om nieuwe ontwikkelingen mee maken en te testen, voordat de HoloLens breed beschikbaar gesteld zal worden. Wij delen onze ervaringen graag met onze relaties.

Wat gaan we doen tijdens de HoloReis?
- Wat is het en wat kan het?
- Hoe pas je dit soort technieken toe (bv in de bouw, zorg etc)?
- Onderzoeken wat voor scenario’s er mogelijk zijn met de HoloLens
- Werp een blik in de toekomst: ervaar de HoloLens zelf!

Locatie: Wortell, Schipholweg 641, 1175 KP Lijnden
Datum: donderdag 27 oktober
Tijd: 12.30 – 16.15 uur

Inloop start om 12:30 uur. We beginnen om 13:00 uur en de sessie duurt tot 16:15 uur.

Wil je ook op HoloReis en deze inspiratiesessie bijwonen? Deze sessie is inmiddels volgeboekt! Donderdag 24 november is de volgende sessie. Bekijk deze hier en meld je aan via susan.schoone@wortell.nl