Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Into Data Security

Events
29-1-2024

Data vormt het kloppende hart van elke moderne organisatie. Het stelt je in staat weloverwogen beslissingen te nemen, uitdagingen op te lossen, efficiëntie te verbeteren, klantenservice te versterken en uiteindelijk jouw concurrentiepositie te versterken. De groeiende waarde van data brengt echter ook een toenemende dreiging van datalekken en dataverlies met zich mee. Het beschermen van deze data omvat niet alleen het beschermen van jouw data tegen ongeautoriseerde toegang of diefstal, maar ook het waarborgen van privacy, naleving van regelgeving en het behouden van het vertrouwen van medewerkers, klanten, patiënten en burgers. Daarom organiseren wij op maandag 29 januari in samenwerking met Microsoft en ACT Commodities het event 'Into Data Security'

Of je nu een CISO, IT-manager, ISO bent of simpelweg geïnteresseerd bent in het veiligstellen van gegevens, dit evenement belooft een inspirerende reis door de essentiële aspecten van Data Security. Het brengt experts samen die inzichten delen, praktische strategieën verkennen en best practices onthullen die essentieel zijn in de wereld van Data Security. 

Aanmelden

Waarom deelnemen? 

Tijdens deze middag nemen wij CISO’s, IT-managers en ISO’s mee in de wereld van data security. Ontdek wat Data Security inhoudt en waarom het van essentieel belang is binnen jouw organisatie. We behandelen onderwerpen zoals Data Compliance, Data Masking, Data Security Policy, Managed Data Security (MDS) en de invloed van Artificial Intelligence (AI) op Data Security. Experts nemen je mee de praktijk in en daarnaast staat er een inspirerende sessie op het programma met onder andere Ellen van Meurs, Data Security Specialist bij Microsoft.

Programma

  • Inloop & lunch vanaf 12.30u 
  • Keynote Dennis de Hoog (Wortell) – Data Security: Wat, waarom, waarmee en hoe nu verder?
  • Keynote Rene Ouwehand & Sanae Chirar (ACT Commodities) – Data Security in de praktijk
  • Keynote Ellen van Meurs (Microsoft) – Microsoft en Data Security 
  • Q&A

Voor wie is het evenment interessant? 

Dit evenement is essentieel voor CISO’s, IT-managers en ISO’s die streven naar een beter begrip van Data Security en de implementatie ervan binnen hun organisaties. Als je wilt weten hoe je jouw gegevens kunt beschermen, voldoen aan regelgeving en een solide Data Security beleid wilt opzetten, dan mag je dit niet missen.

Praktische informatie 

  • Wanneer: Maandag 29 januari
  • Tijd: 13.00u – 16.00u
  • Waar: Microsoft Schiphol (inclusief lunch en gratis parkeren)

Sprekers

Dennis de Hoog

Solution Specialist Security bij Wortell
LinkedIn

Ellen van Meurs

Data Security Specialist bij Microsoft
LinkedIn

Sanae Chirar

Information Security Officer bij ACT Commodities
LinkedIn

Rene ouwehand

Head of Cyber Security bij ACT Commodities
LinkedIn

Aanmelden

Meld je direct aan voor het evenement 'Into Data Security' op maandag 29 januari. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.