Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

MXDR gebruikersgroep

Summer Security Spotlight
Events
MxDR (Managed eXtended Detection and Response)
10-7-2024

Op woensdag 10 juli nodigen we onze MxDR klanten van harte uit voor onze exclusieve MxDR gebruikersgroep! Dit is dé gelegenheid om vlak voor de vakantie een update te krijgen over de laatste ontwikkelingen bij Wortell Enterprise Security en een voorproefje van MXDR 3.0. Maarten Goet, Dennis de Hoog, Alex Smits en Jeroen Niesen nemen je mee live vanuit onze studio in Gouda.

Let op: Dit evenement is invite online voor MxDR klanten. Mocht je de uitnodiging gemist hebben, neem dan gerust contact op met ons via  vooroplopen@wortell.nl zodat we je de uitnodiging toe kunnen sturen. 

Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten

  • Recente ontwikkelingen binnen Wortell Enterprise Security: Ontdek de nieuwste innovaties en verbeteringen die we hebben doorgevoerd om jouw beveiliging te optimaliseren.
  • Roadmap van MXDR 3.0: Krijg een gedetailleerde blik op de aankomende functies en verbeteringen in MXDR 3.0.
  • Verdieping in Defender XDR en Managed Data Security: Leer hoe deze tools jouw securitystrategie kunnen versterken en wat je kunt verwachten.
  • Vernieuwde Customer Portal: Ervaar hoe ons vernieuwde portaal meer transparantie en gebruiksgemak biedt.
  • AI en de toekomst van Threat Protection: We bespreken de invloed van AI op de beveiliging en de toekomst van dreigingsbescherming en databeveiliging.
  • Inzichten uit ons Security Operations Center: Bekijk feiten en cijfers die de effectiviteit en impact van onze diensten onderstrepen.
  • Praktijkverhalen en real-life cases: Om de sessie extra inspirerend te maken, zal Alex Smits enkele interessante verhalen uit het veld delen.

Praktische informatie

Locatie: Online, live vanuit onze studio in Gouda (deelnamelink ontvang je na registratie)

Datum: woensdag 10 juli

Tijd: 14.00u - 16.00u

Doelgroep: Exclusief voor Wortell MxDR klanten