Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Ontdek de kracht van Azure Virtual Desktop voor de zorgsector!

Ben jij klaar om jouw zorginstelling naar een nieuw niveau te tillen met de revolutionaire mogelijkheden van Azure Virtual Desktop (AVD)? Sluit je dan aan bij ons exclusieve webinar, speciaal ontworpen voor CIO's, IT-managers en Informatiemanagers voor zorginstellingen.

Waarom Azure Virtual Desktop van Microsoft?

Azure Virtual Desktop (AVD) biedt jou een geavanceerde virtuele desktopinfrastructuur waarmee je jouw IT-omgeving kunt transformeren en klaar kunt stomen voor de toekomst. Met AVD kun je naadloos overgaan naar een veilige, schaalbare en flexibele desktopervaring in de cloud.

Tijdens dit informatieve webinar ontdek je:

  • Wat is Azure Virtual Desktop en hoe kan het jouw zorginstelling ten goede komen?
  • De voordelen van AVD ten opzichte van traditionele desktopinfrastructuur.
  • Praktische toepassingen van AVD voor zorginstellingen, waaronder eenvoudig beheer van applicaties en gegevens, externe toegang voor zorgverleners en verbeterde beveiliging en compliance.
  • Een kort voorbeeld het implementatieproces en de migratie van Citrix naar AVD.
  • Succesverhalen van zorginstellingen die al hebben geprofiteerd van de overstap naar AVD.

Belangrijk: Dit webinar is specifiek gericht op zorgklanten en hun unieke uitdagingen en vereisten op het gebied van zorgverlening. We gaan dieper in op specifieke use-cases en strategieën voor de zorgsector, en laten zien hoe AVD kan worden afgestemd op jouw behoeften. 

Datum: dinsdag 05 september
Tijd: 10:00 - 11:00 
Registratielink: ontvang je na registratie 


Waarom deelnemen:
Je overweegt jouw Citrix-infrastructuur uit te faseren en bent op zoek naar de beste oplossing, dan is dit webinar een uitgelezen kans om meer te weten te komen en al jouw vragen te stellen aan onze experts.

Meld je aan!