Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Registratie: Microsoft 365 Webinar voor 4 juni

Events
4-6-2024

Webinar Microsoft 365 Roadmap Updates

Bij Wortell willen we graag continu stil staan bij nieuwe innovaties en updates van Microsoft 365 en deze delen met onze relaties. Daarom willen we je graag uitnodigen voor onze maandelijkse online webinars.

Iedere maand staat er een ander onderwerp op de agenda. De onderwerpen die centraal staan zijn Microsoft 365 roadmap, security én adoptie. Je kunt je inschrijven door het formulier in te vullen. Iedere maand ontvang je welk onderwerp er die maand op de agenda staat. Zo mis jij nooit een update rondom Microsoft 365! Het volgende webinar is gepland op dinsdag 4 juni 2024 om 11:00 tot ongeveer 11:45

Toch niet aanwezig?

Heb je jezelf ingeschreven en kun je toch niet aanwezig zijn? Geen probleem. We sturen een terugkijklink.

Deze maand op de agenda: Microsoft 365 Adoptie

Omdat techniek niet alleen de sleutel is tot succes, staan wij bij dit webinar stil bij de praktische kant, ook wel de adoptie kant, van de veranderingen binnen het Microsoft platform.

Wij nemen je tijdens dit webinar mee in de veranderingen en geven concrete tips & tricks binnen Microsoft 365 om je werk makkelijker en efficiënter te maken. Óók bespreken we de minder bekende functies en inspireren wij jou zodat jij meer uit Microsoft 365 haalt. Kortom: we empower people.

Op deze manier zorgen we voor een hogere digitale vaardigheid door de afstand tussen mens en techniek te verkleinen. Mis geen enkele tip meer om alles uit Microsoft 365 te halen en schrijf je in via dit formulier en mis geen enkele update! 

speciale M365 editie on-demand

Ontdek de kracht van Copilot

Bekijk het programma van deze speciale M365 editie en meld je direct aan voor het on-demand webinar. 

Mis geen enkele tip meer om alles uit Microsoft 365 te halen en schrijf je in via het formulier voor de maandelijkse update. 

Agenda 

  • Dinsdag 4 juni – Adoptie

Maandelijks Microsoft 365 webinar inschrijving

Vul het formulier in en we nodigen je elke maand uit voor dit webinar met daarin de laatste innovaties op het gebied van fuctionele, security én adoptie updates rondom Microsoft 365.