Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Registratie: Microsoft 365 Webinar voor 5 december

Events
5-12-2023

Webinar Microsoft 365 Roadmap Updates

Bij Wortell willen we graag continu stil staan bij nieuwe innovaties en updates van Microsoft 365 en deze delen met onze relaties. Daarom willen we je graag uitnodigen voor onze maandelijkse online webinars.

Iedere maand staat er een ander onderwerp op de agenda. De onderwerpen die centraal staan zijn Microsoft 365 roadmap, security én adoptie. Je kunt je inschrijven door het formulier in te vullen. Iedere maand ontvang je welk onderwerp er die maand op de agenda staat. Zo mis jij nooit een update rondom Microsoft 365! Het volgende webinar is gepland op dinsdag 5 december 2023 om 11:00 tot ongeveer 11:45.

Toch niet aanwezig?

Heb je jezelf ingeschreven en kun je toch niet aanwezig zijn? Geen probleem. We sturen een terugkijklink.

Deze maand op de agenda: Microsoft 365 Roadmap

De onderwerpen die behandeld worden tijdens de Microsoft 365 roadmap update gaan over de functionele kant van Microsoft 365 en zijn iedere keer anders. De centrale vraag tijdens dit webinar is: “Hoe zet je Microsoft 365 nou in om zo productief mogelijk te zijn?” We nemen je mee in de innovaties die hebben plaatsgevonden op het Microsoft 365 platform en wat er op de roadmap staat. De updates die onder andere aan bod komen gaan over Sharepoint, Teams, Governance, Microsoft Purview, Power Platform en alles wat daarmee te maken heeft. Ben jij benieuwd naar innovaties rondom dit topic en hoe je de productiviteit kan verhogen? Meld je dan aan via het formulier.

Agenda 

  • Dinsdag 5 december – Roadmap
  • Dinsdag 2 januari – (geannuleerd in verband met de feestdagen)
  • Dinsdag 6 februari – Adoptie
  • Dinsdag 5 maart – Roadmap
  • Dinsdag 2 april – Security
  • Dinsdag 7 mei – Roadmap
  • Dinsdag 4 juni – Adoptie

Maandelijks Microsoft 365 webinar inschrijving.

Vul het formulier in en we nodigen je elke maand uit voor dit webinar met daarin de laatste innovaties op het gebied van fuctionele, security én adoptie updates rondom Microsoft 365.