Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar: Security voor hoger onderwijs en UMC’s (on-demand)

Events
On demand
16-3-2022

Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor cybersecurity in het hoger onderwijs. Dat kan ook niet anders want de cyberaanvallen liegen er niet om. Hackers worden slimmer en aanvallen geavanceerder. Dit geldt niet alleen voor  het hoger onderwijs. Ook UMC’s met een onderwijstak ervaren dat beveiliging steeds belangrijker wordt. Kortom, security vereist een andere aanpak.

Download de opname van het webinar.

Beveilig je onderwijsinstelling tegen aanvallen van buitenaf

In de gesprekken die wij voeren met onze klanten in het onderwijs merken we dat de noodzaak er is, maar dat er vaak beperkte kennis is over wat mogelijk is en welke afwegingen er gemaakt moeten worden. Want waar moet je allemaal aan denken op het gebied van Security? Wat kun je allemaal met de Microsoft A5 licentie t.o.v. A3? Hoe implementeer je een gedegen security beleid? En wat is het verschil tussen een SOC en een MDR?

We zien dat veel onderwijsinstellingen en UMC's recent een Microsoft A5 licentie hebben aangeschaft. Maar met enkel kopen ben je nog niet beveiligd. Hoe ga je nu waarde halen uit deze licentie? En de licentie inzetten om je instelling nog beter te beveiligen? 

Download de opname van het webinar.

Sprekers

We zijn ontzettend trots dat we samen met Microsoft de beste sprekers en klanten verzameld hebben om jou tijdens dit webinar álle informatie te geven die je nodig hebt over security. In dit webinar spreken o.a. Jelle Niemantsverdriet, de National Security Officer van Microsoft, de beste security experts van Wortell én een vooraanstaande Hogeschool die jou meeneemt in hoe zij security hebben ingericht.

Jelle Niemantsverdriet

Jelle is als National Security Officer bij Microsoft betrokken bij het digitaal weerbaarder maken van de Nederlandse samenleving en het vergroten van het vertrouwen in technologie. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met het oplossen van cyberincidenten en het leiden van technische teams.

Koos Goossens

Als Security & Cloud Consultant is Koos verantwoordelijk voor de implementatie en migratie van diverse Microsoft security producten, met een specifieke focus op Microsoft Sentinel. Hiervoor ontwikkelt hij maatwerk detecties en integraties voor klanten en deelt hij zijn kennis graag.

Martijn Mandos

Martijn adviseert klanten over hun security vraagstukken. Denk hierbij aan Security Awarenss, Pentesting en Managed Detection and Response. Hij weet als geen ander het verschil tussen een SOC en MDR te vertellen en zal zich daar als spreker tijdens deze sessie op focussen.

Programma

  • Keynote: Jelle Niemantsverdriet van Microsoft over het belang van Security
  • Welke stappen neem je op het gebied van Security?
  • Wat zijn de mogelijkheden van de verschillende Microsoft licenties?
  • Implementatie van een security beleid
  • Het verschil tussen een SOC en MDR

Download de opname van het webinar