Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Vereenvoudig Endpoint Management voor jouw hybride personeelsbestand

Leer meer over het verminderen van kosten, implementatietijd en beveiligingsrisico's in deze exclusieve webinar

In samenwerking met Microsoft organiseert Wortell op 5 april aanstaande een webinar rondom Intune. Meld je aan voor het webinar om deze live te volgen of na afloop de recording te ontvangen. 

De hybride werkplek van vandaag brengt nieuwe uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging met zich mee. Het oppervlak van deze aanval breidt zich uit met nieuwe apparaten en werkstijlen, waardoor de druk op IT-teams afneemt en de zichtbaarheid in een gefragmenteerd ecosysteem wordt verminderd.

De grootste uitdaging ligt niet in het adopteren van een hybride werkplek, maar in het efficiënt, effectief en veilig bouwen ervan. Neem deel aan dit webinar om te leren hoe u een veilige en productieve hybride werkplek kunt bouwen met effectief endpointbeheer.

Diepe duik in Intune

De Intune/Endpoint Management webinar van Wortell helpt je de waarde van Microsoft 365 en Microsoft Endpoint Manager voor je hybride personeelsbestand te ontdekken, terwijl je leert hoe je het beheer van apparaten, apps en identiteiten van gebruikers vanaf elke locatie kunt vereenvoudigen.

Belangrijkste punten

  • Bescherm gegevens op apparaten die eigendom zijn van het bedrijf en die u zelf meeneemt, terwijl u alle nalevingsvereisten voor elk apparaat, besturingssysteem en VM beheert.

  • Creëer een consistente ervaring voor ondersteuning op afstand met zero-touch implementatie en flexibel, niet-opdringerig beheer van mobiele applicaties.

  • Verkort de beveiligingstijden van eindpunten met maximaal 75% en elimineer 15% van de helpdeskaanvragen met behulp van Microsoft Intune.

Wanneer: Vrijdag, 5 april 2024
Tijd: 10:00 AM - 11:00 AM 
Waar: Online via Microsoft Teams 

Meld je aan!

Schrijf je nu in voor: Vereenvoudig Endpoint Management voor uw hybride personeelsbestand. 
De inschrijving voor deze webinar gaat via de Microsoft events website. Via onderstaande link wordt je doorgelinkt naar de website van Microsoft.

Meer over Azure Migratie

Als bedrijf budget besparen dankzij de Cloud | Blog | Wortell Ga naar ‘Get To The Cloud’: is jouw organisatie klaar voor een reis naar de cloud?
Blogpost / 8-11-2023

‘Get To The Cloud’: is jouw organisatie klaar voor een reis naar de cloud?

Vrijwel elke organisatie is ermee bezig: een transitie naar de cloud. De voordelen zijn duidelijk. Maar tegelijkertijd kamp je waarschijnlijk met vrag...
Ga naar Hoe krijg ik grip op mijn Azure omgeving?
Blogpost / 12-9-2023

Hoe krijg ik grip op mijn Azure omgeving?

In de afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven al kennis gemaakt met de Microsoft Azure Cloud. Over het algemeen begint het werken in de cloud van...
Ga naar Zo start je de comfortabele Journey naar de Cloud
Blogpost / 16-11-2017

Zo start je de comfortabele Journey naar de Cloud

De rol van IT verandert door de cloud van technisch naar functioneel beheer. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen. Wortell helpt klanten in deze journey...