Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Zet de stap naar Microsoft 365

Een webinar speciaal voor ziekenhuizen

In de dynamische omgeving van de gezondheidszorg is het cruciaal om voortdurend te innoveren en ervoor te zorgen dat jouw IT-infrastructuur up-to-date blijft. Veel ziekenhuizen maken momenteel gebruik van een virtuele werkplek in combinatie met een lokale versie van Office, zoals Office 2016. Nu Office 2016 bijna end-of-life is, is dit het ideale moment om over te stappen naar Microsoft 365 en (deels) een moderne werkplek te implementeren.

Bij deze transitie kunnen echter enkele uitdagingen optreden, vooral met betrekking tot het primaire proces, de gebruikte applicaties en de adoptie door jouw medewerkers. Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van ziekenhuizen bij deze veranderingen en weten hoe we de integratie van Elektronische Patiënten Dossiers (EPD's) en oplossingen zoals Citrix & VMWare naadloos kunnen laten verlopen binnen de nieuwe werkomgeving.

Schrijf je nu in voor ons exclusieve webinar en ontdek hoe je succesvol kunt overstappen naar Office 365 en een moderne werkplek kunt implementeren. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te verkrijgen en praktische tips te ontvangen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De uitdagingen van de overstap naar Microsoft 365: Welke obstakels kun je verwachten en hoe kun je deze overwinnen?
  • Integratie met virtuele werkplekken: Hoe kun je  Microsoft 365 naadloos integreren met jouw huidige Citrix of VMWare omgeving?
  • De rol van Elektronische Patiënten Dossiers (EPD's): Hoe zorg je voor een vlekkeloze integratie en continuïteit?
  • Adoptie door medewerkers: Best practices voor het betrekken en trainen van jouw personeel om de nieuwe tools effectief te gebruiken.

Sprekers

Robert van Son

Portfolio & Strategy Lead bij Wortell
Connect

Nick Postma

Zelfstandige Transitiemanager M365
Connect

Praktische informatie

Wanneer: 17 juli
Tijd: 10:00 - 11:00 uur
Waar: Online via Microsoft Teams, je ontvangt de deelnamelink na registratie

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is speciaal samengesteld voor professionals in de gezondheidszorg die verantwoordelijk zijn voor de IT-infrastructuur en de implementatie van moderne werkplekken, waaronder:

  • IT-managers

  • IT-beleidsmakers

  • Medewerkers verantwoordelijk voor Elektronische Patiënten Dossiers (EPD's)

  • Iedereen die geïnteresseerd is in de modernisering van de IT-infrastructuur in ziekenhuizen