Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Roundtable: AI, cyberaanvallen voorkomen én data security binnen de gezondheidszorg

Als professional in de gezondheidszorg weet je hoe cruciaal het is om de gegevens, systemen en patiënten van jouw zorginstelling te beschermen tegen cyberdreigingen. Je staat voor de uitdaging om de digitale transformatie te versnellen, de kwaliteit en efficiëntie van de zorg te verbeteren en tegelijkertijd te voldoen aan de strenge eisen op het gebied van privacy, compliance en veiligheid.

Daarom nodigen wij je graag uit voor een exclusieve roundtable over deze onderwerpen, die plaatsvindt op maandag 10 juni van 12:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze roundtable leer je van experts Jean-Paul van Ravensberg, Senior Cloud Solution Architect bij Microsoft, en Dennis de Hoog, Business Manager van de Security-divisie van Wortell. Ontdek hoe je jouw zorginstelling kunt voorbereiden op de toekomst.

Programma

Tijdens deze roundtable zal je:

  • Meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van AI, Threat Protection en Data Security voor de gezondheidszorg.
  • Begrijpen dat Threat Protection een verzamelnaam is voor technologieën en processen die jouw zorginstelling helpen cyberaanvallen te detecteren en erop te reageren.
  • Inzicht krijgen in Data Security, het geheel van maatregelen die jouw zorginstelling neemt om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.
  • De impact en implicaties van de NIS2-richtlijn leren kennen, die de cyberveiligheidseisen voor essentiële diensten zoals de gezondheidszorg zal verhogen.
  • Ervaringen en best practices uitwisselen met andere IT-managers en CISO's uit de gezondheidssector.
  • Kennismaken met Microsoft365 Copilot, een innovatieve oplossing die de productiviteit verhoogt en zorgprocessen optimaliseert.

De roundtable zal interactief en informeel zijn, met veel praktijkvoorbeelden en ruimte voor vragen, discussie en feedback. Het aantal plaatsen is beperkt. Om jouw deelname te bevestigen, vragen wij je om je vóór maandag 3 juni te registreren via dit inschrijfformulier. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met de details en de agenda van de roundtable.

Praktische informatie: 

Datum: maandag 10 juni
Tijd: 12.00u - 16:00 inclusief een heerlijke lunch.
Waar: Microsoft Nederland (Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol)

Meld je hier direct aan, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar (vol = vol). 

Aanmelden

Sprekers

Dennis de Hoog

Solutions Specialist Security bij Wortell
LinkedIn

Jean-Paul van Ravensberg

Sr. Cloud Solution Architect, Tech for Social Impact bij Microsoft
LinkedIn