Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Innovatie binnen het hoger onderwijs

Dit event heeft plaatsgevonden op 21 april

Uiteraard kun je de sessies terugzien!

Scroll naar beneden. Daar vind je de opnames van de sessies.

Het programma

Keynote 13:00- 13:30 uur

De nieuwe hybride werkelijkheid

We bespreken de gevolgen van hybride leren en werken, en de uitdagingen rondom het welzijn van medewerkers en studenten op afstand. Uiteraard geven we je een inkijkje in de visie van Wortell en Avans Hogeschool op deze onderwerpen en geven we je een aantal tips waarmee je zelf aan de slag kan!

Parallelsessies

Kennissessie 13:30-14:00 uur

Hybride lesgeven in de praktijk

Wat is de beste manier om je klaslokaal hierop in te richten? Wat zijn de ervaringen van docenten met deze vorm? Wat vinden studenten ervan? Waar moet je opletten als je het gaat implementeren? Welke hardware moet je hiervoor in huis hebben?
Kennissessie 13:30-14:00 uur

Samenwerken aan studiemodules

Docenten werken vaak individueel en decentraal aan lesmodules en dat levert een hoop meerwerk op. Dat kan efficiënter! Zo pakken ROC TOP en Hogeschool de Kempel het aan.

Parallelsessies : maar eerst 30 minuten pauze!

Kennissessie 14:30-15:00

Moderne cybersecurity

Wat moet je als onderwijsinstelling doen om je te wapenen tegen cybercriminelen? Security inzetten ontwikkeld met de oplossingen van morgen. Zo ben je toekomstgericht! We leggen dit uit aan de hand van de case bij Hogeschool InHolland.
Kennissessie 14:30-15:00

Governance ins & outs

Microsoft Teams is sinds het begin van de coronapandemie bij veel onderwijsinstellingen in gebruik en wat is er een creativiteit en vindingrijkheid ingezet om studenten en leerlingen zo goed mogelijk les te geven. En toch zijn er vaak nog een hoop vragen over hoe het gebruik van Teams kan worden geoptimaliseerd. In deze sessie geven we tips over de belangrijkste uitdagingen, natuurlijk specifiek voor de onderwijssector.
Keynote 15:00-15:30 uur

Blended Learning

Gastspreker Barend Last vertelt wat Blended Learning nou daadwerkelijk is, waarom het dé manier is om de leerervaring van studenten te verrijken en hoe je het als onderwijsinstelling kan implementeren.