Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Managed Detection & Response

24/7 beveiliging door de best in class cybersecurity specialisten van Nederland.

  • Houd hackers buiten de deur
  • Grijp direct in wanneer er toch een breach is
  • Beperk bedrijfs- en reputatieschade tot een minimum

Praat met onze experts of:

Bekijk hoe Wortell hackers buiten de deur houdt

Wat is Managed Detection & Response (MDR) van Wortell?

Een 24/7 cybersecurity-dienst voor het beveiligen van je IT-omgeving. Inzicht in de risico's die je loopt op het gebied van cybersecurity. Experts die direct actie ondernemen wanneer er een dreiging actief is in je IT-omgeving. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Is dit waarnaar jouw organisatie op zoek is? 

Dan biedt Wortell de oplossing! Omdat wij met een groot team van experts werken, hebben we de ruimte om ons bezig te houden met méér dan alleen monitoring. Als we een dreiging detecteren, komen er in een vroeg stadium in actie om het probleem in de kiem te smoren. 

Daarnaast zoeken we proactief naar dreigingen, zoals bekende datalekken en sporen van hackers. Als we deze vinden, grijpen we meteen in. Bijvoorbeeld door een laptop of gebruikersaccount te blokkeren, zodat de dreiging zich niet verder verspreid. Vervolgens gaan we aan de slag met het oplossen van het probleem - nog voordat het zich daadwerkelijk heeft voorgedaan. Want voorkomen is beter dan genezen! 

Benieuwd hoe MDR jouw organisatie veilig houdt?

In deze brochure lees je hoe Wortell jouw organisatie in 7 stappen beveiligd. Benieuwd hoe we dat doen?

Wat onze klanten zeggen over MDR van Wortell

Organisaties zijn vaak het doelwit van hackers

"MDR is heel belangrijk voor iHUB. Organisaties als de onze zijn steeds vaker het doelwit van hackers. Wij zijn zelf nauwelijks in staat om het tijdig op te merken als er zoiets gebeurt. Dan ben je te laat en kan de schade al heel groot zijn."

Mark van Rijn
Teamleider systeemnetwerkbeheer en kwartiermaker informatiebeveiliging bij iHUB

Niet meer zonder een externe 24/7 expert

"Die expertise op het gebied van cybersecurity hebben wij zelf niet in huis. Daarom zei ik anderhalf jaar geleden tegen het bestuur: we kunnen eigenlijk niet meer zonder een externe expert die 24/7 over onze schouder meekijkt en acteert als het nodig is."

Olaf Roosenschoon
Strategisch Adviseur ICT bij RIBW Brabant

Wortell kijkt of er iets afwijkends gebeurt

"Alle onderdelen worden dankzij MDR mooi geaggregeerd: de netwerkcomponenten, security vanuit Microsoft en de koppeling met een andere dienstverlener. In de Sentinel Hub komen alle gegevens samen. Zo krijgen we een overkoepelend beeld en wordt alle informatie gelogd. Als er iets afwijkends gebeurt in ons landschap, ontvangt Wortell direct een alert."

Paul Willemsen
Teammanager Informatisering & IT a.i. HAS Hogeschool

Waarom organisaties kiezen voor MDR van Wortell

  • Binnen een aantal uren inzicht in jouw omgeving door Cloud-native-technologie van Wortell.
  • Inzicht in risico's en experts die op het vinkentouw zitten om direct in te grijpen.
  • 24/7 security vanuit Nederland, wat betekent dat we uitstekend rekening kunnen houden met Nederlandse wet- en regelgeving op securitygebied.
  • Modulaire dienst, zodat je alleen afneemt wat je nodig hebt.
  • Gebruik van cloudtechnologie, waardoor je schaalbare modellen kunt inzetten en kunt betalen naar gebruik.
  • Goed begrip van de context en impact van security, omdat Wortell een onestopshop is voor de moderne werkplek, cloudomgevingen, data en AI - stuk voor stuk gebieden waarbinnen security essentieel is.

Bescherm jouw organisatie met 24/7 cybersecurity.

Geen enkel bedrijf is immuun voor cyberaanvallen. Bescherm jouw organisatie met onze unieke cybersecuritydienst. Ontdek het hier!