Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Mission Critical Azure

Ervaar veiligheid en structuur als nooit tevoren in jouw cloud journey met Mission Critical Azure

  • Creëer een IT-omgeving op maat.  
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt door flexibele licenties. 
  • Volledige migratie naar de cloud zonder risico’s. Werk met een gerust hart in de cloud.  

Bekijk hoe je een wereldwijd schaalbaar Azure platform realiseert

Wat is Mission Critical Azure van Wortell? 

Het uitzoeken van de beste standaarden en het opbouwen van de omgeving is niet iets wat je in één dag doet. Je hebt experts nodig die hier ervaring mee hebben en moet uitzoeken wat de beste standaarden zijn voor Azure-omgeving. Hierdoor komen de kosten van het zelf inrichten van een Azure omgeving al snel uit op €20.000. Om dit proces te vereenvoudigen kun je met Mission Critical Azure (MCA) snel de basisinfrastructuur van jouw Azure-omgeving realiseren. Want waarom zou je het wiel opnieuw uit gaan vinden als wij al een inrichting volgens best practices van Microsoft en Wortell voor je op de plank hebben liggen?

Neem afscheid van zorgen over downtime, beveiligingsrisico's en onverwachte kosten. Ervaar een naadloze en veilige migratie naar Azure en geniet van 24/7 beheer en innovatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van MCA?

Lees hier wat Mission Critical Azure voor jou kan betekenen. 

Wat onze klanten zeggen over MCA van Wortell

Ervaren in de gezondheidszorg

“Acht maanden geleden kozen we voor Wortell om hun ervaring in de gezondheidszorg. De samenwerking gaat ontzettend soepel. Wat er binnenkomt aan verstoringen is volgens onze verwachtingen. Daar is geen discrepantie. De techneuten onderling weten elkaar goed te vinden. Er zijn altijd dingen die je niet kunt voorzien. Dan is er even overleg en wordt het opgelost. Die pragmatiek is er gewoon.”

Joke Rietel
Leidinggevende ICT Servicedesk bij ONVZ

Veiligheid aan de achterkant, flexibiliteit aan de voorkant

“In de oude situatie zat de beveiliging op systemen, tegenwoordig op data en dataclassificatie. Iedereen werkt in datacontainers en we kunnen alles in de cloud doen. Het enige wat nodig is, zijn een internetverbinding en multifactor authentication. De performance van het device is ondergeschikt, want de rekenkracht zit in Azure. Op het moment dat iemand een app afsluit, wordt automatisch alles geschoond. Als de app weer wordt geopend, moet er opnieuw ingelogd worden. Kortom, veiligheid aan de achterkant, flexibiliteit aan de voorkant.”

Marcella van Kraaij
Digital Transformation Advisor bij ZINN

Meer dan 50% besparen

"We hadden verwacht dat we de infrastructuurkosten met 50% zouden verlagen. Maar door een paar extra dingen af te stemmen, zowel in Azure als in de toepassing zelf, kunnen we zien dat de besparingen op jaarbasis zelfs meer dan 50% zal bedragen."

Pieter Van Soerland
IT-manager bij Zilveren Kruis

Aanspreekbaar voor cliënten

“Medewerkers kunnen daarmee in de woonruimte werken terwijl ze aanspreekbaar zijn voor cliënten; anders dan wanneer zij in een kantoor zitten. Door de integrale dataontsluiting zijn zij flexibeler en kunnen ze stuurinformatie direct bekijken."

Marcella van Kraaij
Digital Transformation Advisor bij Humanitas-DMH

Waarom organisaties kiezen voor de Mission Critical Azure van Wortell? 

  • Een bewezen, 7-stappentransities voor een naadloze migratie van datacenters naar de cloud. 

  • Begeleiding op maat waarbij elke IT-medewerker een persoonlijk ontwikkelplan krijgt voor een optimale samenwerking.  

  • Een volledig dashboard overzicht van de cloudkosten van Microsoft 365 en Azure per afdeling en krijg meer grip op je kosten.  

  • Een 24/7 proactief beheer zodat je altijd voorbereid bent op veranderingen en bedreigingingen in de cloudomgeving. 

  • Volledige ontzorging van je cloudomgeving zodat jouw eigen IT-afdeling zich volledig focussen op innoveren met de business. 

Ontdek de ins & outs van Mission Critical Azure

Download onze brochure en ontdek hoe onze Azure-service jouw datacenters veilig en naadloos kan migrereren naar de cloud.