Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Jouw innovatieve Microsoft Zorg Partner

De vraag naar zorg stijgt en het personeelstekort wordt steeds nijpender. Dat vraagt om een efficiënte aanpak: als zorgorganisatie moet je méér doen met minder. De inzet van technologie kan hierbij helpen. Maar alleen als je deze op de juiste manier inzet. Hoe doe je dat? En hoe vind je een kennispartner die samen met jou optrekt en je op de lange termijn ondersteuning biedt?

Zorgorganisaties X Wortell: langetermijnsamenwerking die de som der delen overstijgt


Hygiënemaatregelen: creëer een toekomstvast fundament
Als zorgorganisatie wil je je focussen op je kerntaak: de beste zorg leveren. Daarvoor heb je een stevig technisch fundament nodig. Een moderne werkplek, een goede verbinding en een veilige omgeving zijn onontbeerlijk. Deze elementen zijn weliswaar niet direct aan de zorg verbonden, maar ze vormen randvoorwaarden om soepel te kunnen werken. Als je zulke zaken in orde maakt, tref je hygiënemaatregelen. Hiermee creëer je een veilige, toekomstvaste basis. Van daaruit kun je verder inventariseren waar jouw organisatie baat bij heeft.

Wanneer je dit allemaal zelf inregelt, kost het enorm veel tijd en inspanning. Daarom kiezen veel zorgorganisaties ervoor om dergelijke ICT-zaken geheel of gedeeltelijk uit te besteden — het liefst aan een partner die óók helpt bij het vormgeven van de toekomst. Jouw organisatie wil meebewegen met de snel veranderende wereld, dus het is prettig om te werken met een partij die continu meedenkt over mogelijke verbeterstappen.

Op zoek naar een langetermijnsamenwerking die de som der delen overstijgt? Sla de handen ineen met Wortell!

Whitepaper

Analyse van de digitale kwetsbaarheid in de zorg

Stap in de wereld van digitale veiligheid binnen de Nederlandse zorgsector en ontdek de alarmerende realiteit onthuld in ons nieuwste whitepaper.

Stabiliteit en innovatie voor care- én cure-organisaties

Wortell is al jaren een vertrouwde partner in de zorg. Naast diepgaande sectorkennis en een uitgebreid netwerk beschikken wij over alle benodigde certificeringen. Als Z-Cert-partner ondersteunen we care- én cure-organisaties.

Met ons uitgebreide dienstenportfolio zorgen we voor stabiliteit én innovatie. Werkplek, cloud, security, adoptie, verandermanagement: wij garanderen uitstekende technologie en stimuleren vernieuwing. Datagedreven werken staat centraal, evenals een effectief gebruik van zorgtechnologie. Maar de mens staat op één, want bij Wortell zien we technologie als een middel waarmee je mensen in hun kracht zet.

Wij passen nieuwe inzichten en opties toe en streven continu naar kostenbesparing. Met negen MVP’s in ons team en een uniek Microsoft’-partnership is Wortell een ‘Microsoft-koploper’. Wij hebben korte lijntjes met Microsoft en blijven investeren in innovatie. Werk je met ons samen, dan profiteer jij hier uiteraard van: ons toekomstbestendige platform evolueert met jou mee.

Z-Cert en Wortell

Digitale weerbaarheid voor zorginstellingen in Nederland

Bij Wortell zijn we trots op onze samenwerking met Z-CERT, de organisatie die zich inzet voor de digitale veiligheid van de Nederlandse zorgsector.
NEN 7510 en NEN 7513

Informatiebeveiliging in de Zorg

Ze bieden een stevige basis voor het beschermen van cliënt- en patiëntgegevens en het bevorderen van veilige en efficiënte zorgprocessen.

Gestandaardiseerde diensten: doe je voordeel met best practices

Iedere zorgorganisatie is uniek. Maar veel doelen en activiteiten zijn vergelijkbaar. Daarom bieden wij gestandaardiseerde diensten. Hierin hebben we best practices gecombineerd — zowel vanuit de technologie als vanuit onze marktkennis.

Wat dit jou oplevert? Continuïteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en innovatie. Ons portfolio bestaat uit de volgende elementen:

  • Work: de moderne werkplek;
  • Productivity: slim digitaal samenwerken;
  • Secure: digitale veiligheid (Wortell is Z-Cert-partner);
  • Smart: datagedreven zorg;
  • Cloud: cloud en hybride infrastructuur;
  • Meet: as-a-service-dienstverlening voor vergaderruimtes;
  • People: inzet van de juiste Microsoft-specialisten.
Gezondheid en Welzijn sector

Debble Zorg

Ons geavanceerde intranet platform verbetert communicatie, samenwerking en administratieve taken, zodat zorgprofessionals zich kunnen richten op superieure patiëntenzorg. Debble Zorg biedt naadloze integratie met zorgapplicaties, verhoogde efficiëntie en strenge beveiliging voor gevoelige gegevens. Kies vandaag nog voor een efficiëntere, verbonden en veilige zorgomgeving met Debble.

Deze zorg organisaties gingen u voor

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Benieuwd naar wat Wortell voor jouw zorg organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en doelstellingen, en hoe we samen kunnen werken aan een succesvolle toekomst.