Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Samen sterker: het unieke partnerschap tussen Microsoft en Wortell

Sinds 2002 heeft Wortell een betrouwbare partner gevonden in Microsoft. Onze reis samen heeft geleid tot een diepgewortelde verbinding. Eén die innovatie stimuleert en ongekende waarde creëert voor onze klanten. In deze blogpost vertellen Danny Burlage, CEO van Wortell, en Roy Methorst, partner alliance manager voor Microsoft bij Wortell, over de kern van deze unieke, langdurige samenwerking.

“Dit partnerschap is niet zomaar een overeenkomst tussen twee bedrijven,” aldus Danny. “Het is een samensmelting van visies — een gedeelde ambitie om technologie te gebruiken als drijvende kracht om goede dingen te realiseren.”

“Wij zorgen dat de stem van onze klanten gehoord wordt”

Dat twee technologie-experts de technologie zélf niet centraal stellen, klinkt op het eerste gezicht misschien vreemd. Maar, legt Roy uit, technologie is een middel tot een doel: “Waar het om gaat, is hoe we de technologie samen vormgeven en afstemmen op de behoeftes van de markt. Uiteindelijk willen we mensen in hun kracht zetten met technologie en zorgen dat onze klanten voorop blijven lopen.”

“Wij willen hen helpen met huidige én toekomstige vraagstukken,” zegt Danny. “Omdat we in het Partner Advisory Council zitten, kunnen we de daad bij het woord voegen: tweemaal per jaar gaan we naar Redmond om actief mee te denken over de stappen die Microsoft richting de toekomst zet. Aan de ontwerptafel vertegenwoordigen wij de stem van onze klanten. En we merken dat deze gehoord wordt.”

“Wij willen dat de technologie die Microsoft ontwikkelt, voorziet in de behoeftes van gebruikers. Door actief aan deze gesprekken deel te nemen, kunnen we dit doel bereiken.”

Roy Methorst, partner alliance manager Wortell
Uiteindelijk willen we mensen in hun kracht zetten met technologie en zorgen dat onze klanten voorop blijven lopen.

“We werken zij aan zij met Microsoft om de grenzen van het mogelijke te verleggen”

Door de jaren heen heeft Wortell op alle fronten en organisatielagen Microsoft-partnerships gesloten: van sales en engineering tot management en directie. Daardoor is er strategische diepte in het partnerschap aangebracht. Dit komt op verschillende manieren tot uiting.

Een voorbeeld: Wortell is al jaren actief betrokken bij de ontwikkeling van Microsoft-producten. “Als medeontwikkelaars werken we zij aan zij met Microsoft om de grenzen van dat wat nú mogelijk is, te verleggen,” vertelt Danny. “Hiermee kunnen wij de feedback van onze klanten direct vertalen naar concrete oplossingen.”

Roy vult aan: “Wij hebben aan de basis van diverse Microsoft-producten en -diensten gestaan. Dit toont aan hoeveel vertrouwen er tussen ons bestaat, maar ook hoeveel waarde we samenbrengen. Dat komt onze klanten én de bredere Microsoft-community ten goede.”

Danny Burlage, CEO Wortell
Als medeontwikkelaars werken we zij aan zij met Microsoft om de grenzen van dat wat nú mogelijk is, te verleggen.

“Onze MVP’s zijn leiders op hun vakgebied én bruggenbouwers”

Wortells team van Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s) is misschien wel het meest unieke aspect van het partnerschap — in combinatie met regional director Maarten Goet. Waarom? “De MVP’s zijn het hart van onze kennisuitwisseling en community,” zegt Roy. “Onze MVP’s zijn leiders op hun vakgebied, maar ook bruggenbouwers. Zij vertalen de laatste inzichten en innovaties van Microsoft naar praktische oplossingen voor onze klanten.”

Daarnaast hebben wij een secret weapon waar alléén Wortell over beschikt,” vult Danny aan. “Onze partner alliance manager Roy zorgt voor een uitstekende coördinatie van het geheel: onder zijn leiding is iedereen constant op de hoogte en blijft ons partnerschap erg actief.”

Roy Methorst, partner alliance manager Wortell
Onze MVP’s zijn leiders op hun vakgebied, maar ook bruggenbouwers. Zij vertalen de laatste inzichten en innovaties van Microsoft naar praktische oplossingen voor onze klanten.

“Dit is een reis die we met trots voortzetten”

Hoe ziet de toekomst van het partnerschap eruit? “Veelbelovend,” zegt Roy. “Wij blijven ons samen inzetten voor het leveren van baanbrekende oplossingen waarmee bedrijven hun manier van werken transformeren. Door de krachten te bundelen voor dit gemeenschappelijke doel, overstijgen we de som der delen. Dit is een reis die we met trots voortzetten!”

Meer weten? Bekijk deze video over the Microsoft Partner of the Year Award en schrijf je in voor onze maandelijkse Microsoft 365-webinar.

Wil je weten hoe dit unieke partnerschap jouw organisatie kan helpen? Neem gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact.

Wortell

Contact opnemen

Kom met ons vrijblijvend in contact. 
Vooroplopen met Wortell

Maandelijks Microsoft 365 webinar

Meld je aan voor het maandelijkse Microsoft 365 webinar en mis nooit meer een update!

Auteurs

Danny Burlage

CEO Wortell

Roy Methorst

Partner alliance manager Wortell