Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Microsoft Power Platform: In A Day Training

Efficiënter werken? Meer uit je werkdag en dat van je medewerkers halen? Dan biedt automatisatie soelaas. En dat kan met Microsoft Power Platform. Op maat van jouw organisatie. Een applicatie die zich aanpast aan jou — en niet andersom. Hoe dat werkt? Dat laten we je graag ervaren in een van onze Power Platform In A Day trainingen.

Vragen

Ontdek het aanbod van Power Platform In A Day Trainingen

Power Automate In A Day

Wil je inzetten op productiever werken? Denk je erover na om méér uit je eigen of jouw collega's werkdag te halen? Dankzij de hands-on training Power Automate In A Day bouw je samen met onze coaches je eerste automatisatie flows. Dit via een low- of no coding principe.
Ontdek het programma

App In A Day

Denk je aan het bouwen van een eigen app of een team app waarmee je als frontline worker data kan ingeven? Of wil je voor je business proces een backoffice applicatie maken die de data en het proces centraal stelt? Dan is de hands-on training Power Apps In A Day iets voor jou.
Ontdek het programma

Dashboard In A Day

Wil je als bedrijf of organisatie inzetten op data inzichten die je strategie mee bepalen? Heb je verschillende databronnen die je wil centraliseren om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen? Via de praktische training 'Dashboard In A Day' leren we je je eerste BI dashboards maken en helpen we inzicht creëren in je verschillende gegevensbronnen.
Ontdek het programma

Governance In A Day: Business & Strategy

In de Governance In A Day Business & Strategy training bieden we een helder kader om de adoptie van het Microsoft Power Platform te versnellen. We vertrekken daarbij vanuit het Microsoft adoption framework en zoomen uitgebreid in op de fases Envision, Onboard en Scale.
Ontdek het programma

Governance In A Day: Technology

In de Governance In A Day Technology training bieden we een helder kader om de adoptie van het Microsoft Power Platform te versnellen op technologie vlak. We vertrekken daarbij vanuit het Microsoft 'Govern & Grow' framework en zoomen uitgebreid in op de fases Secure, Monitor, Alert & Action, en Deploy.
Ontdek het programma