Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Over ons

Bij Wortell werken echte Microsoft IT specialisten, sinds 1997

Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen. Altijd op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen. En wil je weten waarom?

Technologie is continu in ontwikkeling. En die ontwikkeling versnelt al tientallen jaren. Dat geeft ons aan de ene kant een vrijwel eindeloze hoeveelheid technologische mogelijkheden. Maar aan de andere kant zien we dat het gat tussen deze technologische mogelijkheden en de mate waarin mensen en bedrijven in staat zijn hier gebruik van te maken al sinds de jaren ’80 groter wordt.

Bij Wortell is het ons doel om het gat tussen de eindeloze mogelijkheden die tot onze beschikking staan, en de mate waarin mensen en bedrijven hier gebruik van maken, zo klein mogelijk te maken.

Missie

We empower people. Dat is de missie van Wortell en de reden dat wij elke dag -samen met onze 400 collega’s- met een glimlach aan het werk gaan.

MVO

Wortell en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

We vinden het belangrijk op een duurzame manier bij te dragen aan de maatschappij. Wij zijn daarom met trots Zakenvriend van KWF. Daarnaast bieden wij met Videobutler werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Technologie en vaardigheden

Wij geven mensen de technologie én de vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in hun werk. Dat doen we bijvoorbeeld door gebruikers te leren beeldbellen met Microsoft Teams. Door een migratie uit te voeren naar de Azure-cloud. Of door een IT-manager te helpen de transitie te maken naar een regieorganisatie. Allemaal bouwstenen waarmee we steeds een stapje dichterbij ons doel komen.

We maken daarin heldere keuzes, zodat al onze producten en diensten bijdragen aan ons hogere doel. Het ’aanzetten’ van meer technologie zorgt immers niet automatisch voor vooruitgang, en niet iedereen binnen jouw bedrijf heeft dezelfde behoeftes. Vergeet niet dat de gemiddelde gebruiker nog geen tien procent van de mogelijkheden in Microsoft Word gebruikt. En dan is nog maar één programma! Met dat gegeven in ons achterhoofd realiseren we slimme, compacte oplossingen waar medewerkers écht sneller door kunnen werken.

Daarnaast besteden we heel veel aandacht aan de digitale vaardigheden van medewerkers. Niet omdat wij IT nou zo leuk vinden, maar omdat we geloven dat digitale vaardigheden in elk beroep en in elke carrière een cruciale rol spelen.

En tenslotte zorgen we ervoor dat jouw IT-afdeling klaar is om de digitale transformatie van je bedrijf te realiseren. Omdat IT geen tijd meer hoeft te besteden aan het draaiend houden van een technische infrastructuur (laat dat maar aan ons over), kunnen zij als business partner van de organisatie meedenken en meebouwen aan oplossingen die jouw organisatie echt verder helpen.

[1] Gartner ‘Digital Dexterity Gap’, 2018