Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Azure Out of the Box

Wat werken bij Wortell extra aantrekkelijk maakt

Bij Wortell werk je in een omgeving waar de medewerker écht op de eerste plek staat. Hier werk je samen met een team van experts elke dag met de laatste technieken om onze klanten in hun kracht te zetten.

Maar wat maakt werken bij Wortell daarnaast extra aantrekkelijk? 

De verbetermeter

Kunnen wij wat beter doen? Of mis jij iets? Laat het ons weten! Op ons intranet hebben wij een bord waar jij jouw verbeterideeën op kunt plaatsen. Hier kunnen collega’s vervolgens op stemmen en de ideeën met de meeste stemmen worden doorgevoerd. Zo zijn wij bijvoorbeeld tot een Wortell boekenkast gekomen en begonnen met het organiseren van een bootcamp.

Dagelijks goed verzorgde lunch

Loop je binnen bij ons bedrijfsrestaurant in Gouda? Of kies je uit een ruim assortiment broodjes in onze kerk in Lijnden? Wanneer je bij ons komt werken, zorgen wij dat er elke dag een goed verzorgde lunch voor je klaar staat.

Interne-, carrière- en skill coaches

Ontwikkeling en groei zijn fundamentele waarden bij Wortell. We zijn altijd op zoek naar een volgende stap en dagen onszelf voortdurend uit om samen nieuwe hoogten te bereiken. Ook hechten wij grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden wij een stimulerende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen zich op allerlei vlakken te ontwikkelen en in staat worden gesteld hun eigen (werk)geluk te creëren. De medewerkers krijgen hierbij ook beschikking over toereikende middelen die ze kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. Zo is het voor iedere medewerker van Wortell mogelijk om op verschillende thema’s gespecialiseerde ondersteuning te krijgen in de vorm van coaching.

Een auto of mobiliteitsvergoeding

Afhankelijk van jouw functie krijg jij bij indienstname een auto, een mobiliteitsbudget of een reiskostenvergoeding tot je beschikking. Ook kan je een NS business card aanvragen als je liever met het openbaar vervoer gaat.

Flexibiliteit in jouw werktijd en werkplek

Bij Wortell staat werken van 9 tot 5 op kantoor niet vast. In deze tijd is werken op kantoor natuurlijk al minder gebruikelijk, maar jij kan zelf kiezen waar je wilt werken. En wil jij liever later of eerder beginnen? Of een keer op een dag eerder stoppen en dit later in de week inhalen? Dat kan allemaal, zolang jouw agenda dat natuurlijk toelaat.

Vakantiedagen, waar ga jij heen?

Jij hebt standaard 25 vakantiedagen per jaar tot je beschikking. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om (max 10) vakantiedagen bij te kopen, te verkopen of deze op te sparen voor een sabbatical. Verder bouw je na verloop van tijd ook loyaliteitsdagen op als je langer in dienst bent.

Devices budget

Jij krijgt een budget waarvan je een eigen device uit mag kiezen. Wil jij een laptop waarmee je ook video’s kan bewerken? Of een waar je op kan gamen? Hier kan je ook gewoon uit kiezen, zolang het maar aan de standaard eisen voldoet waardoor jij jouw werk kan doen. En na drie jaar is de laptop jouw eigendom en mag je weer een nieuwe uitzoeken. Elke maand spaar je weer een nieuw bedrag wat je ook kan gebruiken om een telefoon, headset of andere devices te kopen.

Salaris

Een salaris, iets vanzelfsprekends maar dat maakt het niet minder belangrijk! Wij zorgen ervoor dat wij jou een salaris bieden dat past bij jouw kennis en ervaring.

 

Onze eigen shred shed

Bij Wortell hebben we een eigen gym bij onze locatie in Lijnden. Hier kan je terecht om lekker te sporten of stoom af te blazen. Ook in het weekend en de avonduren kan je hier een plekje boeken!

Opleidingen naar keuze

​​Iedere medewerker binnen Wortell krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen.  Ontwikkeling vindt plaats op gebied van werkzaamheden, projecten maar ook persoonlijke groei. Persoonlijke groei is weer gekoppeld aan persoonlijke doelen die door de medewerker per jaar opgesteld worden. Om doelen te realiseren kan het zijn dat een medewerker hiervoor middelen nodig heeft zoals een opleiding, training, evenement, cursussen, boek en/of certificering/examen. Daarom willen we je hierin ook maximaal ondersteunen.

Heerlijke stoelmassage

Een stoelmassage is een ontspannen en een gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het helpt stress gerelateerde klachten tegen te gaan en verbetert en het immuunsysteem. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om op kantoor een stoelmassage van 30 minuten te ondergaan om even tot rust te komen.

Kennisdeling & Personal Branding

Kennis delen binnen Wortell, maar ook naar klanten en de community, vinden wij erg belangrijk. Daarom krijg je binnen Wortell de gelegenheid tot het schrijven van techblogs, kan je deelnemen aan onze #AskWortell livestreams, het maken van een podcast tot het geven van een presentatie op een Event. 

Wil jij jouw eigen merk opbouwen als expert? Onze marketeers staan voor jou klaar om je te helpen met jouw personal branding en het delen van jouw kennis met de rest van de wereld.

Enthousiast geworden?