Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wat werken bij Wortell extra aantrekkelijk maakt

Bij Wortell werk je in een omgeving waar de medewerker écht op de eerste plek staat. Hier werk je samen met een team van experts elke dag met de laatste technieken om onze klanten in hun kracht te zetten.

Maar wat maakt werken bij Wortell daarnaast extra aantrekkelijk? 

De verbetermeter

Kunnen wij wat beter doen? Of mis jij iets? Laat het ons weten! Op ons intranet hebben wij een bord waar jij jouw verbeterideeën op kunt plaatsen. Hier kunnen collega’s vervolgens op stemmen en de ideeën met de meeste stemmen worden doorgevoerd. Zo zijn wij bijvoorbeeld tot een Wortell boekenkast gekomen en begonnen met het organiseren van een bootcamp.

Dagelijks goed verzorgde lunch

Loop je binnen bij ons bedrijfsrestaurant in Gouda? Of kies je uit een ruim assortiment broodjes in onze kerk in Lijnden? Wanneer je bij ons komt werken, zorgen wij dat er elke dag een goed verzorgde lunch voor je klaar staat.

Interne-, carrière- en skill coaches

Ontwikkeling en groei zijn fundamentele waarden bij Wortell. We zijn altijd op zoek naar een volgende stap en dagen onszelf voortdurend uit om samen nieuwe hoogten te bereiken. Ook hechten wij grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden wij een stimulerende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen zich op allerlei vlakken te ontwikkelen en in staat worden gesteld hun eigen (werk)geluk te creëren. De medewerkers krijgen hierbij ook beschikking over toereikende middelen die ze kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. Zo is het voor iedere medewerker van Wortell mogelijk om op verschillende thema’s gespecialiseerde ondersteuning te krijgen in de vorm van coaching.

Een auto of mobiliteitsvergoeding

Afhankelijk van jouw functie krijg jij bij indienstname een auto, een mobiliteitsbudget of een reiskostenvergoeding tot je beschikking. Ook kan je een NS business card aanvragen als je liever met het openbaar vervoer gaat.

Flexibel in werktijd en werkplek

Bij Wortell staat werken van 9 tot 5 op kantoor niet vast. In deze tijd is werken op kantoor natuurlijk al minder gebruikelijk, maar jij kan zelf kiezen waar je wilt werken. En wil jij liever later of eerder beginnen? Of een keer op een dag eerder stoppen en dit later in de week inhalen? Dat kan allemaal, zolang jouw agenda dat natuurlijk toelaat.

Vakantiedagen, waar ga jij heen?

Jij hebt standaard 25 vakantiedagen per jaar tot je beschikking. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om (max 10) vakantiedagen bij te kopen, te verkopen of deze op te sparen voor een sabbatical. Verder bouw je na verloop van tijd ook loyaliteitsdagen op als je langer in dienst bent.

Devices budget

Jij krijgt een budget waarvan je een eigen device uit mag kiezen. Wil jij een laptop waarmee je ook video’s kan bewerken? Of een waar je op kan gamen? Hier kan je ook gewoon uit kiezen, zolang het maar aan de standaard eisen voldoet waardoor jij jouw werk kan doen. En na drie jaar is de laptop jouw eigendom en mag je weer een nieuwe uitzoeken. Elke maand spaar je weer een nieuw bedrag wat je ook kan gebruiken om een telefoon, headset of andere devices te kopen.

Salaris

Een salaris, iets vanzelfsprekends maar dat maakt het niet minder belangrijk! Wij zorgen ervoor dat wij jou een salaris bieden dat past bij jouw kennis en ervaring.

 

Lekker sporten

Bij Wortell hebben we een eigen gym bij onze locatie in Lijnden; onze eigen Shred Shed. Hier kan je terecht om lekker te sporten of stoom af te blazen. Ook in het weekend en de avonduren kan je hier een plekje boeken! Zo blijven we met elkaar lekker in beweging!

Opleidingen naar keuze

Iedere medewerker binnen Wortell krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen. We hebben een echte 'Learn it all' mentaliteit bij Wortell! Ontwikkeling vindt bij ons plaats op techniek, maar ook op organisatie & mens. Groeien kunnen medewerkers bij ons op vak inhoudelijke kennis, organisatiemethodieken, maar ook op persoonlijke groei. We besteden veel aandacht aan ontwikkeling met onze gespreks- en leercyclus, zodat medewerkers eigenaarschap kunnen nemen op het behalen van de doelen! Om doelen te realiseren kan het zijn dat een medewerker hiervoor middelen voor ontwikkelactiviteiten nodig heeft, zoals: een opleiding, training, intervisie, evenement, cursussen, boek en/of certificering/examen. We willen we je hierin maximaal ondersteunen en daarom geldt dan ook onze unieke regeling, dat er geen studieovereenkomst is op ontwikkelactiviteiten.*

*Zolang de ontwikkelactiviteiten direct bijdragen aan jouw werkzaamheden. Enkele uitzonderingen van toepassing.

Heerlijke stoelmassage

Een stoelmassage is een ontspannen en een gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het helpt stress gerelateerde klachten tegen te gaan en verbetert en het immuunsysteem. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om op kantoor een stoelmassage van 30 minuten te ondergaan om even tot rust te komen.

Personal Branding

Kennis delen binnen Wortell, maar ook naar klanten en de community, vinden wij erg belangrijk. Daarom krijg je binnen Wortell de gelegenheid tot het schrijven van techblogs, kan je deelnemen aan onze #AskWortell livestreams, het maken van een podcast tot het geven van een presentatie op een Event. 

Wil jij jouw eigen merk opbouwen als expert? Onze marketeers staan voor jou klaar om je te helpen met jouw personal branding en het delen van jouw kennis met de rest van de wereld.

Buddy's

Al onze nieuwe Wortellers krijgen een buddy toegewezen. Dit is meestal iemand bij wie je in het team terecht komt. Jouw buddy maakt je wegwijs binnen het bedrijf en de processen. Je zal de eerste periode ongetwijfeld een hoop vragen hebben, je buddy gaat je hiermee helpen. Voordat je gaat beginnen krijg je te horen wie jouw buddy is. Zo kan je elkaar alvast leren kennen. Met enige regelmaat heb je een moment samen om bij te praten. Om bijvoorbeeld te polsen hoe de ander met een bepaalde situatie om zou gaan of om gewoon samen een koffiemomentje te hebben.

 

Kennissessies

Niet alleen kennis delen, maar ook kennis opdoen vinden wij bij Wortell erg belangrijk. Daarom krijgen onze collega's binnen Wortell de gelegenheid om diverse kennissessies bij te wonen. Een bekende kennissessie is de Dutch Microsoft & Security Meetup van onze eigen collega Maarten Goet. Daarnaast organiseren we ook de Azure Platform Engineering (APE) meetup, geleid door collega Robert van Dijk en bieden we vrouwen in de IT uiteraard een podium door de Dutch Women in Tech, georganiseerd door Femke Cornelissen.

Wij ondersteunen en motiveren onze collega's om zich te ontwikkelen en bieden ze graag de kans om dit te doen.

Enthousiast geworden?