Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Sigma Data Learning

De organisatie Sigma Data Consulting (SDC) is door Wortell overgenomen. SDC is een Data & AI specialist met meer dan 50 Business Intelligence, Data Science, Advanced Analytics en Big Data specialisten. Wortell is #1 Microsoft partner met focus op de moderne werkplek, de achterliggende Azure infrastructuur en beveiliging. De nieuwe Wortell/SDC organisatie kan haar klanten integraal bedienen met Data architectuur, een veilige en schaalbare onderliggende Azure infrastructuur en de analyse en presentatie ervan. Na de overname bestaat Wortell uit bijna 400 medewerkers.

Ontdek alles over Sigma Data Learning

Wortell en SDC vullen elkaar uitstekend aan. SDC bestaat uit een club zeer ervaren professionals met een primaire focus op data engineering, data science, data visualisatie, BI en beheer. Vanuit Sigma Data Learning verzorgen we opleidingen en trainingen in ons vakgebied.  Door de integratie met Wortell krijgen onze professionals de kans om hun kennis verder te ontwikkelen, kunnen we gavere en grotere projecten aan, gaan we actief aan de slag met productontwikkeling en creëren we een enorme meerwaarde aan beide kanten!

Data Analytics learnings

Sigma Data Learning helpt je om Data & Analytics écht te begrijpen. Wij geloven in het delen van kennis, die we duurzaam inbrengen in organisaties. Overal waar wij komen, helpen we mensen verder. Met zowel direct toepasbare inzichten voor de korte termijn. Met solide onderbouwde kennis waar je lang mee vooruit kunt. En met inspirerende praktijkervaring, die je helpt om het grote plaatje helder te houden.

Trainingen

Meer informatie over trainingen

Wil je meer weten over data trainingen? Lees hier verder.

Meer over Data Driven

Blogpost / 25-3-2022

Blogpost / 25-3-2022

Whitepaper

robert schouten presenteert
Blogpost / 1-3-2022

Blogpost / 1-3-2022

Blogpost / 23-2-2022

Hoe realiseer je jouw datagedreven doelstellingen binnen no-time?

Wat we meenemen van Dakar is de spirit: het gaat daar om snelheid. Seconden maken een wereld van verschil. En dat geldt tegenwoordig óók...
15-4-2022

Experience Island - Data Hackathon

Een dag vol data en avontuurlijke activiteiten
26-1-2022 On demand

Your data in a Power BI Dashboard

Wortell Smart will guide you through the proces of visualizing race data from the Dakar rally.
Blogpost / 6-1-2022

Hoe versnel je een Data Science casus?

In deze blog geven we 5 tips om je Data Science project een boost te geven
Blogpost / 1-6-2021

14-6-2022

Wortell & Microsoft: Analytics in A Day Workshop

Wil jij leren hoe je datamanagement en analytics binnen Microsoft Azure naar een hoger niveau tilt binnen jouw organisatie? Meld je dan snel aan want...