Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart Data Platform voor Slimme Zorg

Is jouw zorginstelling klaar voor het komende decenium?  De zorg ondergaat een grote verandering. De uitbraak van de coronapandemie laat zien dat zorginstellingen de ruggegraat van de maatschappij zijn. Als deze ruggegraat overbelast raakt, dan zakt het land in.  Om de grote druk op de zorg aan te kunnen, moeten zorgorganisaties grondig nadenken over de huidige werkwijzen en processen. Om de komende jaren hoge kwaliteit zorg te kunnen blijven leveren moeten zorginstellingen permanent innoveren.

Data als fundament voor zorginnovatie's

Data zijn het fundament van je innovaties. Data geven je namelijk de inzichten die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen. Je kunt veel processen waarschijnlijk al flink verbeteren met de gegevens die binnen je zorginstelling beschikbaar zijn. Toch zien we dat veel zorgorganisaties, van ziekenhuizen tot GGZ-instellingen, geen zinvolle inzichten uit hun data kunnen halen. Dat is niet zo gek, want met al die verschillende databronnen is het voor veel IT-afdelingen een grote technische uitdaging om de data voor te bereiden om direct de juiste rapportages op te zetten. Toch is dat jammer, want zorginstellingen lopen hierdoor grote kansen mis. Om zinvolle rapportages te maken, moeten (zorg)medewerkers vaak Excel-bestanden handmatig bijwerken. En dat terwijl er zo'n tekort is aan mensen op de zorgvloer. Deze handmatige processen zijn bovendien erg foutgevoelig, waardoor de rapportages niet betrouwbaar genoeg zijn. Als beslissingen worden genomen op basis van onjuiste gegevens, kan dit enorme negatieve gevolgen hebben.

Smart Data Platform met Azure

Gelukkig bieden we met IQ de oplossing voor dit probleem. Met IQ zetten we voor een vaste prijs een Smart Data Platform op in Microsoft Azure, gebaseerd op de best practices van Microsoft en Wortell. Benieuwd wat IQ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Op deze pagina vind je alle antwoorden!

Waarom kiezen voor Wortell?

Wortell is al jaren dé Microsoft technologiepartner voor zorginstellingen. Onze directeur Danny Burlage schreef zelfs een visiestuk over de zorg in 2030. Wortell staat dan ook voor innovatie. Om te voorkomen dat hier een verhaal staat in de trant 'Wij van Wc-Eend',  delen we graag de mening van onafhankelijk Azure consultant Mike Krom. Volgens Mike is Wortell de meest innovatieve Azure partner van Nederland.

Download onepager

Smart Data Platform.

Smart is het Data Platform van Wortell. Wil je meer weten? Download de onepager en lees verder. 

Meer informatie en downloads

Brochure

Benieuwd wat IQ voor jouw organisatie kan betekenen? Download de brochure!

In deze overzichtelijke one-pager beantwoorden we je belangrijkste vragen. Wat is ons IQ platform precies? Welke voordelen biedt IQ? Hoe ziet onze vaste aanpak eruit? Benieuwd hoe we je kunnen helpen jouw bedrijf volledig datagedreven te maken? Download de brochure.
Download onepager

Tijdelijke actie: IQ Pilot

Wil je snel aan de slag met IQ? Dan hebben we nu een unieke actie waarin je IQ als pilot kunt starten. Benieuwd naar deze pilot? Download dan deze overzichtelijke onepager.
Workshop

Smart Data Platform Use Case Workshop

In een datagedreven organisatie gaan business en technologie hand in hand. Daarom brengen we in deze gepersonaliseerde workshop jouw unieke business needs in kaart. Op basis van jouw specifieke wensen analyseren we je technische situatie. Dat geheel brengen we samen in een advies waarin we de roadmap voor jouw datareis presenteren.

Aankomende events

Event

Azure Innovate Friday | Zorg

Wil je weten hoe andere zorginstellingen afscheid hebben genomen van onbetrouwbare Excel-raportages? Meld je dan aan voor dit online event van Microsoft op 23 april. Tijdens dit event verzorgt Wortell een intereactieve break-out sessie waarin je leert hoe Wortell verschillende organisaties heeft geholpen in de transformatie naar een volledige datagedreven zorginstelling.
Webinar

De 5 grootste valkuilen voor directieteams in de transformatie naar een datagedreven organisatie

Wil jij jouw organisatie transformeren naar een volledig datagedreven bedrijf of instelling, maar weet je niet waar je moet starten? Bekijk dan dit webinar terug waarin we je behoeden voor de grootste valkuilen van de transitie naar een datagedreven organisatie.