Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Advanced T-SQL voor Data-analisten

€ 549,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

Omschrijving

In de training "Advanced T-SQL voor data-analisten" leer je in één dag de bijzonder krachtige concepten van windowing, ranking, subqueries en CTE's. Als data-analist kun je hiermee allerhande analyses efficiënt uitvoeren en oplossen. In de loop van de middag gaan werken aan de "challenge", waarin alle kennis samenkomt. Dit zijn een aantal grotere SQL-opdrachten, waarbij je zelf moet bepalen welke techniek je het best kunt gebruiken om de oplossing te vinden. Op deze manier is de training echt een geheel, en word je als cursist uitgedaagd om constant de gehele geleerde "toolset" toe te passen. Deze training kan los gevolgd worden, maar tevens de volgende stap na de tweedaagse basistraining "T-SQL voor data-analisten".

Voor wie is de training "Advanced T-SQL voor data-analisten"?

De training "Advanced T-SQL voor data-analisten" is gericht op data-analisten, data engineers en data scientists die hun werk willen ondersteunen door gebruik te maken van de kracht van SQL voor geavanceerde data-analyses.

Doelstellingen

Na deze dag kun je:
  • Complexe SQL-queries structureren met Common Table Expressions
  • Slim sorteren en gebruik maken van Windowing- en Ranking-functions
  • Datasets transformeren met behulp van Pivot en Unpivot

Voorkennis om de training "Advanced T-SQL voor data-analisten" te volgen

Van jou als deelnemer wordt verwacht dat je een stevige basis in SQL hebt: sorteren, filteren, JOINs, groeperen en aggregeren verwachten we als voorkennis. Liever nog even oppoetsen? Kijk eens naar onze tweedaagse training "T-SQL voor data-analisten"

Studiemateriaal

In de training "Advanced T-SQL voor Data-analisten" gebruiken we materiaal dat we bij Wortell Smart Learning zelf ontwikkeld hebben. Centraal staan heel veel leuke SQL-puzzels, waar we hands-on doorheen werken. Dit helpt je om de taal écht goed te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat je al het benodigde materiaal op tijd ontvangt.

Beschikbare datums

Begint op
Eindigt op
Locatie
Prijs (excl. BTW)
Prijs (incl. BTW)
Inschrijven
Acties
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 549,-
Prijs (incl. BTW): € 664,29
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 549,-
Prijs (incl. BTW): € 664,29