Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Advanced T-SQL voor Data-analisten

€ 699,- (excl. BTW) 1 dag Online, Utrecht (Open Leercentrum)

Omschrijving

In de training "Advanced T-SQL voor data-analisten" leer je in één dag de bijzonder krachtige concepten van windowing, ranking, subqueries en CTE's. Als data-analist kun je hiermee allerhande analyses efficiënt uitvoeren en oplossen. In de loop van de middag gaan werken aan de "challenge", waarin alle kennis samenkomt. Dit zijn een aantal grotere SQL-opdrachten, waarbij je zelf moet bepalen welke techniek je het best kunt gebruiken om de oplossing te vinden. Op deze manier is de training echt een geheel, en word je als cursist uitgedaagd om constant de gehele geleerde "toolset" toe te passen. Deze training kan los gevolgd worden, maar tevens de volgende stap na de tweedaagse basistraining "T-SQL voor data-analisten".

De trainer weet ontzettend veel van T-SQL en weet dit goed over te brengen met een gezonde dosis enthousiasme. Tijdens de training bleef geen vraag onbeantwoord. Dit kon ik erg waarderen. De training heeft me geleerd dat er ontzettend veel mogelijk is met deze taal. Het is echter wel noodzakelijk om het meteen toe te passen in de praktijk anders zakt de kennis weg. Hier liep ik een beetje tegen aan tijdens de training. Er zat veel variatie op het gebied van kennis en ervaring met sql in de groep waarmee ik de training volgde. Om er voor te zorgen dat iedereen het uiterste uit de training kan halen, zou ik adviseren om de groepen op dit gebied wat meer homogeen te houden.

8

Hoop geleerd in de cursus van de trainer. Er is veel ruimte voor flexibiliteit, inbreng van eigen onderwerpen. De trainer past zijn programma daar op aan. De cursus is niet alleen theorie, het geleerde kan meteen in praktijk geoefend worden. Door de flexibele insteek helaas alleen geen syllabus om terug te lezen, maar ook na afloop van de cursus kunnen vragen nog gemaild worden.

8

Voorkennis om de training "Advanced T-SQL voor data-analisten" te volgen

Van jou als deelnemer wordt verwacht dat je een stevige basis in SQL hebt: sorteren, filteren, JOINs, groeperen en aggregeren verwachten we als voorkennis. Liever nog even oppoetsen? Kijk eens naar onze tweedaagse training "T-SQL voor data-analisten"
T-SQL voor data-analisten (DP-080)
Advanced T-SQL voor Data-analisten

Onderwerpen

  • Table Expressions
  • Subqueries
  • Common Table Expressions (CTE's)
  • Ranking functions
  • Windowing functions
  • Pivot en Unpivot
In deze cursus zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos: er is de mogelijkheid om te verdiepen in de richting van het programmeren van SQL met stored procedures, het slim toepassen van Table Valued Functions met APPLY, of andere zaken die nuttig en nodig zijn voor je data-analyses. Leidend hierbij is je voorkennis: er is bijna altijd wel een flinke stap te maken!

Studiemateriaal

In de training "Advanced T-SQL voor Data-analisten" gebruiken we materiaal dat we bij Wortell Smart Learning zelf ontwikkeld hebben. Centraal staan heel veel leuke SQL-puzzels, waar we hands-on doorheen werken. Dit helpt je om de taal écht goed te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat je al het benodigde materiaal op tijd ontvangt.

Beschikbare datums

Begint op
Eindigt op
Locatie
Prijs (excl. BTW)
Prijs (incl. BTW)
Inschrijven
Acties
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht (Open Leercentrum)
Prijs (excl. BTW): € 699,-
Prijs (incl. BTW): € 845,79
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht (Open Leercentrum)
Prijs (excl. BTW): € 699,-
Prijs (incl. BTW): € 845,79
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Online
Prijs (excl. BTW): € 699,-
Prijs (incl. BTW): € 845,79

Onbeperkt leren voor een vaste prijs met Unlimited Learning.

Onbeperkt leren voor een vaste maandelijkse prijs. Of je nu solo gaat of als team, wij staan klaar om jouw kennisdoelen te verwezenlijken.