Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Certificeringstraject Power BI (PL-300)

€ 1.699,- (excl. BTW) 3 dagen Utrecht

Omschrijving

Bereid je optimaal voor op het examen PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst. Drie weken lang heb je wekelijks één dag training, en studeer je daarnaast zelfstandig voor het examen. Eén examen is inbegrepen bij de prijs. Met de uitrol van Power BI verandert je organisatie in rap tempo in een data-gedreven organisatie. Op korte termijn is er geen afdeling meer te bedenken waar medewerkers níet regelmatig data analyseren om goed gefundeerde keuzes te maken. Als data-analist wil je Power BI graag goed inzetten om jouw data-analyses te ondersteunen. Daarom ben je op zoek naar een training Power BI waarbij de kennis echt beklijft en in de praktijk toegepast wordt. block:audience

Voor wie is de examentraining Power BI Data Analyst (PL-300)?

Als deelnemer aan het certificeringstraject "Power BI Data Analyst" ben je een data-analist die Power BI wil inzetten om data-analyses te ondersteunen. Maar het stopt natuurlijk niet bij het zelf opdoen van inzichten: je wilt ook je rapporten zó vormgeven, dat anderen deze kunnen gebruiken. En je wilt ze op een goed beheersbare manier kunnen overdragen. Op een verantwoordelijke manier: je wilt veilig werken conform best practices.

Voorkennis om de examentraining Power BI Data Analyst (PL-300) te volgen

Deelnemers hebben een idee over hoe er met data gewerkt kan worden in de cloud. Ook hebben deelnemers toegang tot Power BI Desktop op hun eigen werklaptop, en toegang tot een Power BI Pro-account binnen hun organisatie.

Onderwerpen

  • Aan de slag met Microsoft Data Analytics
  • Data voorbereiden in Power BI
  • Data modelleren in Power BI
  • Measures en DAX in Power BI
  • Rapporten maken in Power BI
  • Rapporten verbeteren in Power BI
  • Data-analyse in Power BI
  • Deployment en beheer in de Power BI service
  • Row-level security in Power BI

Studiemateriaal

In de training "Power BI Data Analyst (PL-300)" gebruiken we Microsoft Official Courseware. Wij zorgen ervoor dat je dit (digitale) materiaal bij aanvang van de cursus ontvangt.

Beschikbare datums

Begint op
Eindigt op
Locatie
Prijs (excl. BTW)
Prijs (incl. BTW)
Inschrijven
Acties
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 1.699,-
Prijs (incl. BTW): € 2.055,79
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 1.699,-
Prijs (incl. BTW): € 2.055,79

Onbeperkt leren voor een vaste prijs met Unlimited Learning.

Onbeperkt leren voor een vaste maandelijkse prijs. Of je nu solo gaat of als team, wij staan klaar om jouw kennisdoelen te verwezenlijken.