Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Data Management in de Praktijk

€ 599,- (excl. BTW) 1 dag Utrecht

Omschrijving

Data Management is een onderwerp waar je in de theorie snel kunt verdwalen, immers heeft bijna alles raakvlakken met data. Wanneer heb je een compleet overzicht? Waar begin je? Waarom snapt het management het niet? En hoe zit het dan met Data Eigenaren?

Er zijn vele boeken te lezen over dit onderwerp, ook zijn er meerdere verzamelingen van best practices (DAMA-DMBoK en DCAM worden het meest 'toegepast'). Wanneer je in de theorie al verdwaalt, komt er over het algemeen van een praktische toepassing niet veel terecht.

In de training Data Management in de praktijk word je meegenomen door een ervaren Data Management specialist die bij meerdere organisaties Data Management praktisch heeft ingericht.

Voorkennis om de training Data Management in de Praktijk te volgen

Als deelnemer aan deze cursus is het belangrijk om feeling te hebben met het Data-vakgebied. Bijvoorbeeld vanuit een achtergrond als Data Scientist, Informatiemanagement, Data Engineering of Data Warehousing.

Onderwerpen

In deze eendaagse training worden de volgende onderwerpen vanuit theorie en praktijk belicht:
  • Wat is Data?
  • Data Management
  • Data Governance
  • Data Architectuur
  • Master en Referentiedata
  • Metadata
  • Datakwaliteit

We steken in vanuit het grote plaatje, waarbij we de relatie tussen deze onderwerpen centraal stellen. Cruciaal is telkens de toepassing in de praktijk: wat betekent dit voor de inrichting van je data-huishouding? En wat merk je ervan in het dagelijks werk van jou en je collega's?

Studiemateriaal

In de training Data Management in de Praktijk gebruiken we eigen materiaal. Wij zorgen ervoor dat je al het benodigde materiaal op tijd ontvangt.

Beschikbare datums

Begint op
Eindigt op
Locatie
Prijs (excl. BTW)
Prijs (incl. BTW)
Inschrijven
Acties
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 599,-
Prijs (incl. BTW): € 724,79
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 599,-
Prijs (incl. BTW): € 724,79
Begint op:
Eindigt op:
Locatie: Utrecht
Prijs (excl. BTW): € 599,-
Prijs (incl. BTW): € 724,79

Onbeperkt leren voor een vaste prijs met Unlimited Learning.

Onbeperkt leren voor een vaste maandelijkse prijs. Of je nu solo gaat of als team, wij staan klaar om jouw kennisdoelen te verwezenlijken.