Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Industriële innovatie in 2022

Blogs
26-11-2021

De Nederlandse industrie staat wereldwijd bekend als speler van topniveau. Om deze positie te behouden is innovatie noodzakelijk. Doen bedrijven dat niet of onvoldoende, dan lopen ze het risico om ingehaald te worden door concurrenten of opkomende spelers in andere landen. De afgelopen jaren hebben er verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden die innovatie een boost hebben gegeven. Een belangrijk onderdeel daarvan is datagedreven werken. Bedrijven die datagedreven beslissingen nemen zijn innovatiever en presteren 30 tot 90 procent beter op belangrijke indicatoren als klantbehoud en kostenbesparing dan hun concurrenten die nog niet deze omslag hebben gemaakt.

Datagedreven werken en digitalisering brengen dus enorme kansen met zich mee, maar verhogen ook de risico’s op cyberaanvallen. Anno 2021 weten we dat deze niet te onderschatten zijn. In de afgelopen maanden zijn er verschillende berichten naar buiten gekomen van organisaties die helemaal stil kwamen te liggen en niet meer konden produceren of leveren omdat hun operationele technologie was gehackt.

Omdat we van klanten vaak de vraag krijgen ‘Hoe kunnen we data gebruiken om beter en sneller te innoveren?’ en ‘Hoe houden we onze data en operatie beveiligd tegen cyberaanvallen?’, organiseerden we op 24 september dit Industriële Innovatie in 2022 seminar.

Hybride sessie terugzien over:

  • Trends die de industrie de komende jaren grondig veranderen
  • De concurrentie voorblijven door data optimaal in te zetten
  • Security als fundament voor innovatie binnen de industrie