Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Managed Services

Business Architect IT

Senior Level Lijnden, Gouda en/of thuis 40 uur

Als Business Architect IT treed je op als Trusted Advisor voor onze klanten. Aan de hand van de huidige en gewenste IT-inrichting stel jij high level roadmaps op waarbij je rekening houdt met de uitvoerbaarheid en mogelijke risico’s. Je analyseert complexe vraagstukken vanuit verschillende stakeholdersperspectieven en hebt hierbij een holistische aanpak. 

In deze rol werk je samen in een multidisciplinair kernteam. Tijdens het commerciële proces werk je nauw samen met onze accountmanagers als technisch geweten. Je draagt bij aan de offerteopstellingen, aanbestedingen en controleert deze op haalbaarheid. Het kan ook zijn dat een andere oplossing beter past dan de klant voor ogen heeft. Met jouw kennis en expertise maak jij het verschil voor de klant. Wanneer het project in uitvoering komt, schakel je met de projectmanagers om de kaders af te stemmen waarbinnen de consultants hun werk op een juiste en prettige manier uit voeren.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Schakelen met stakeholders
Optreden als Trusted Advisor
Kennisdeling
Reviewen van Roadmaps
Schakelen met stakeholders

In je rol als Business Architect IT heb je te maken met verschillende stakeholders. Je hebt een adviserende rol naar de klant, maar ook naar onze service- en accountmanagers. Je bent nauw betrokken bij het commerciële proces. Daarnaast werk je ook samen met andere architecten van verschillende disciplines en speel je een belangrijke rol in de verbinding.  

Optreden als Trusted Advisor

Je bent het technisch geweten van de organisatie en hebt een adviserende rol naar de klant. Je stelt business cases op en brengt in kaart met welke stappen we het verschil kunnen maken voor de klant.

Kennisdeling

Bij Wortell lopen we graag voorop. Je kunt je kennis verbreden door gesprekken te voeren met partners, een cursus/examen te doen of een webinar te volgen. Hiervoor krijg je ook de tijd en ruimte

Reviewen van Roadmaps

Je neem een actieve rol in offertetrajecten en aanbestedingen. Als Business Architect IT heb je een controlerende functie en zorg je ervoor dat de plannen realistisch zijn en aansluiten bij de klantbehoefte. Je controleert bijvoorbeeld de projectinventarisatie en gebudgetteerde uren, maar kijkt ook naar de impact en risico’s van het plan. 

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • HBO of WO werk – en denkniveau; 
  • 5 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld als Solution Architect); 
  • Een trackrecord in het leiden van grootschalige migraties en het upgraden van complexe infrastructuren; 
  • Brede kennis van IT -technologie en Microsoft Azure (Citrix is een pré); 
  • Je beschikt over de relevante certificaten (Togaf/GEA certificering is een pré). 
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 11:00-12:00: Roadmap uitwerken
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Webinar volgen
Maandag 15:00-16:00: Call met accountmanager
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 09:00-11:00: Call met Service Manager
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 15:00-17:00: Opvolging klant
Donderdag 09:00-10:00: Call met accountmanager
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 16:00-17:00: Webinar volgen
Vrijdag 11:00-12:00: Schakelen Azure Architect
Vrijdag 13:00-14:00: Roadmap uitwerken
Vrijdag 15:00-17:00: Opvolging klant

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft. 

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken. 

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Worteller worden?