Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Winactie Sammie en Ninja

Deze winactie is verlopen, maar wij kijken graag naar jouw kunstwerk. Download de kleurplaten hieronder en benoem #Wortell en #SammieEnNinja.  

Winactie Sammie en Ninja

Haal alle stiften, kleurpotloden en knutselgerei uit de kast en doe mee met de kleurwedstrijd van ‘Sammie en Ninja gaan op avontuur’. Hoe je mee doet? Dat is heel simpel. Download één van de kleurplaten van ‘Sammie en Ninja gaan op avontuur’ hier en doorloop onderstaande stappen. De winnaar ontvangt zijn of haar tekening in een puzzel!

 

Hoe doe je mee?

  • Maak jouw eigen versie van ‘Sammie en Ninja’ door de kleurplaat te versieren en in te kleuren. Wil je hier zelf jouw favoriete tech snufje bij tekenen? Dat vinden we alleen maar leuk!
  • Maak een foto van de kleurplaat van jouw kind en post het op Instagram of Facebook vóór 30 oktober. Dat mag zowel in een story als een bericht. Vergeet niet #Wortell en #SammieEnNinja te taggen zodat het kunstwerk van jouw kid(s) niet onopgemerkt blijft.
  • Niet verplicht, maar wél heel leuk: hoe gaat jouw kleintje zijn of haar vriendjes later helpen met technologie? Laat het weten in de comments van je post of stuur een e-mail naar marketing@wortell.nl.

Deze winactie is verlopen.