Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell kinderboek 2021

Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het thema van ‘worden wat je wil’. Daarom brengt Wortell een kinderboekje uit gericht op 3 t/m 6 jarige kinderen waarin zij kennismaken met de kracht van technologie. Dit willen we feestelijk lanceren tijdens een evenement voor jou en je kinderen.

Laat je kinderen alvast wegdromen bij wat zij later kunnen worden en vraag het kinderboek hieronder aan.

Wortell kinderboek 2021: Sammie en Ninja gaan op avontuur

Sammie en haar beste vriend Ninja beleven samen de leukste avonturen. Wanneer hun vriendjes in de problemen komen, staan Sammie en Ninja klaar om hen te helpen. Tijdens deze avonturen zijn er hobbels op de weg. Gelukkig is er technologie! Een schatkist aan nieuwe uitvindingen waar je de wereld steeds een beetje beter mee kan maken. Welke technologie zou jij als je later groot bent willen gebruiken om vriendjes en vriendinnetjes te helpen?

We empower people.

Het is de missie van Wortell om mensen in hun kracht te zetten met behulp van technologie. Met het kinderboek ‘Sammie en Ninja gaan op avontuur’ zetten we kinderen in hun kracht om te fantaseren wat zij later met technologie kunnen bereiken. Wat is er nou mooier om kinderen op jonge leeftijd al te enthousiasmeren om de missie ‘we empower people’ voort te zetten?

Vraag het kinderboek direct hieronder aan.

Vraag het kinderboek aan: