Windows Virtual Desktop Jumpstart

Met de Windows Virtual Desktop Jumpstart zetten we WVD voor jou neer. Je hebt kunnen ervaren wat WVD voor jouw organisatie kan betekenen vanuit een eindgebruikers en beheerders perspectief. De Jumpstart sluiten we gezamenlijk af waarin we ook de vervolgstappen bepalen.

Waarom WVD?

Medewerkers willen kunnen werken waar en wanneer zij willen, met hun persoonlijke device naar keuze. Moderne applicaties en webapplicaties maken dit mogelijk. Maar hoe zit het met traditionele Windows toepassingen of een volledige virtuele desktop?

Traditionele Windows Applicaties

Wortell maakt het mogelijk om traditionele Windows Applicaties en ook volledige desktops in een moderne werkplek te integreren. Altijd en overal toegang tot applicaties en gegevens, zodanig ingericht dat het volledig voldoet aan de gestelde beveiligingseisen.

Automatisch opschalen

Jouw Windows applicaties worden gehost op Microsoft Azure om de flexibiliteit en kracht van de Public Cloud volledig te benutten. Doordat er intelligentie is ingebouwd, wordt er automatisch opgeschaald zodat optimaal gebruik gemaakt wordt van het pay-per-use model van de Azure cloud. De Spring Release 2020 van Windows Virtual Desktop is recent beschikbaar gekomen in preview, het ideale moment om samen met Wortell in een vroegtijdig stadium ervaring op te doen!

WVD Jumpstart: vier stappen

De WVD Jumpstart bestaat uit 4 stappen die we gezamenlijk doorlopen:

1. Inspiratie sessie & assessment
2. Implementatie Proof of Concept
3. Testfase
4. Evaluatie & next steps

Waarom gaan onze klanten aan de slag met Windows Virtual Desktop?

  • Toegang tot applicaties die een applicatie backend vereisen
  • Het volledig kunnen omarmen van BYOD of CYOD zonder in te leveren op beveiliging aspecten
  • Lage CAPEX, automatische schaalbaarheid, pay-peruse en volledig ‘cloud ready’
  • Gebruik van PaaS diensten waar mogelijk, en IaaS waar wenselijk
  • Vroegtijdig ervaring op doen met nieuwe technieken
  • Design applicaties en grafische toepassingen

Wij hebben de subject matter experts aan boord om jou verder te helpen!

Begin je reis naar Windows Virtual Desktop

Begin je reis naar Windows Virtual Desktop. Hier helpen we je graag bij. Lees daarom direct alles over ons aanbod voor een Proof of Concept of plan een 1-op-1 deepdive sessie in met een van onze experts.

  • Download de Jumpstart factsheet
  • Plan een 1-op-1 deepdive sessie in

Download informatie of plan je sessie in

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de aangevraagde informatie direct in je mailbox. Wil je een 1-op-1 sessie inplannen? Geef dat hieronder aan en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.