BNR Eyeopeners: psychoses signaleren met een app

Afgelopen maandag waren Guido Baars (ICT student), Steven Mersch (Pameijer) en Jaïr Hokstam (Wortell) te gast bij BNR Eyeopeners, een wekelijks item over impactvolle innovaties.

1 min Blog Tom de Bakker 18 augustus 2015

Afgelopen maandag waren Guido Baars (ICT student), Steven Mersch (Pameijer) en Jaïr Hokstam (Wortell) te gast bij BNR Eyeopeners, een wekelijks item over impactvolle innovaties. In deze uitzending werd een bijzonder project onder de loep genomen.

Een app om psychoses te voorkomen

In opdracht van Wortell hebben 6 ICT-studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een app ontwikkelt om psychoses te voorkomen. Dit deden ze in samenwerking met zorginstelling Pameijer. De app moet psychoses opsporen en voorkomen met behulp van een speciale headband die hersengolven leest door middel van EEG-sensoren op de schedel. (Lees verder op de HvA website)

Luister fragment (vanaf 0:15:30): Uitzending BNR Eyeopeners – maandag 17 augustus 19:00u

In het fragment zijn te horen: Guido Baars (student HvA), Steven Mersch (productontwikkelaar vanuit Pameijer) en Jaïr Hokstam (stagebegeleider vanuit Wortell).

Jair copy

Een kijkje in de studio

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom