De Nederlandse Staatsloterij neemt VISNET in gebruik

De Nederlandse Staatsloterij is het jaar knallend van start gegaan. Vanochtend om 9 uur, tijdens het nieuwjaarsontbijt, is het nieuwe VISNET van het bedrijf live gegaan. VISNET is een intranet voor

1 min Blog Tom de Bakker 5 januari 2014

​De Nederlandse Staatsloterij is het jaar knallend van start gegaan. Vanochtend om 9 uur, tijdens het nieuwjaarsontbijt, is het nieuwe VISNET van het bedrijf live gegaan. VISNET is een intranet voor alle medewerkers van de Nederlandse Staatsloterij.

Belangrijke pijlers in het intranet zijn het gemakkelijk vinden van informatie, eenvoudig contactleggen met collega’s en het samenwerken aan kwaliteit. De persoonlijke sites krijgen een prominente rol binnen het intranet. Medewerkers kunnen hier iets over zichzelf vertellen en elkaar zoeken en vinden. Samenwerking wordt hierdoor laagdrempeliger. Overige onderdelen binnen VISNET zijn de newsfeed, afdelingsinformatie en verkoopinformatie.

De livegang van VISNET is de afronding van het eerste deel van de samenwerking tussen Wortell en De Nederlandse Staatsloterij. De komende periode ligt de focus op het inrichten van samenwerkingssites en projectensites. Wortell is trots op de prettige samenwerking en feliciteert De Nederlandse Staatsloterij met haar nieuwe intranet.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom