De top 25 van meest invloedrijke SharePoint community lid is bekend

​Alle stemmen zijn geteld en Jasper Oosterveld is geëindigd op...

1 min Blog Tom de Bakker 6 februari 2013

Alle stemmen zijn geteld en Jasper Oosterveld is geëindigd op…

…een 17e plek en neemt een mooi aandenken mee naar huis (zie afbeelding rechts). Van de drie Nederlanders die genomineerd waren is hij als tweede geëindigd. Iedereen bedankt die op Jasper gestemd heeft.

Dit is de tweede keer dat het bedrijf harmon.ie de lijst met 25 meest invloedrijke SharePoint community leden samenstelt. De lijst werd gemaakt aan de hand van een analyse van de online impact van meer dan 700 vooraanstaande SharePoint experts wiens blogs en tweets organisaties helpen bij het verbeteren en gebruiken van SharePoint.

Zeker in deze tijd waarin Microsoft een reeks baanbrekende en innovatieve technologie heeft uitgebracht, zoals Windows 8, Office 2013, SharePoint 2013 en natuurlijk, de Surface computer is de behoefte aan kennisdeling over de manier waarop we omgaan met onze computers, thuis en op het werk sterk toegenomen.

Diverse Wortell consultants bloggen dan ook regelmatig over alle ins- en outs op het gebied van SharePoint en andere Microsoft technologieën.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom