[InfoGraphic] Van idee naar app

Met een app-envisioning kun je in vijf stappen van idee naar app komen. Dit kunnen apps zijn op basis van Android, Windows of iOS.

1 min Blog Danny Burlage 16 maart 2015

In de onderstaande InfoGraphic bespreken we hoe je van concept van business case naar app kan komen. Het gaat daarbij in bijzonder om apps voor eigen medewerkers. Apps die je in de eigen organisatie inzet.

De InfoGraphic is ook te bekijken op SlideShare.

Zakelike apps voor Windows, Android en iPhone maken

App-envisioning

De InfoGraphic beschrijft de wijze waarop Wortell organisaties ondersteunt met de realisatie van zakelijke apps. Met andere woorden apps die specifiek ontwikkeld zijn voor bedrijven. Denk hierbij aan apps voor de zorg, bouw, industrie, retail en onderwijs. Enkele voorbeeld apps die wij hebben ontwikkeld zijn het app platform CareConnections en apps voor ondermeer Plus Retail en de BAM Groep.

Wortell heeft voor de ondersteuning van het proces idee naar realisatie een vaste aanpak ontwikkeld. Hierbij ondersteunen wij organisaties om binnen zeer korte tijd een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Dit noemen wij de app-envisioning.

Deel je enthousiasme

Danny Burlage

Innovatie is wat mij en mijn werk binnen Wortell drijft. Als oprichter en Algemeen Directeur ben ik voortdurend bezig met de manier waarop technologie onze klanten kan helpen succesvol te zijn.

Stuur Danny een e-mailBekijk alle blogs van Danny