Joost en Freek zijn ook dit jaar MVP’s

We feliciteren collega's Joost van Schaik en Freek Berson met hun vernieuwde MVP-titel! Joost is Senior Business App Developer bij Wortell en is nu voor de 5de keer uitgeroepen tot Windows Platform De

1 min Blog Tom de Bakker 5 oktober 2015

We feliciteren collega’s Joost van Schaik en Freek Berson met hun vernieuwde MVP-titel! Joost is Senior Business App Developer bij Wortell en is nu voor de 5de keer uitgeroepen tot Windows Platform Development MVP. Freek is Microsoft Desktop Virtualization Specialist en is ook voor de 5de keer uitgeroepen tot Remote Desktop Services MVP. MVP is een felbegeerde Microsoft-titel die slechts voor een paar professionals wereldwijd is weggelegd.

MVP staat voor Most Valuable Professional en is een wereldwijd erkende titel. Er bestaan MVP-titels voor diverse expertises en Windows Platform Development en Remote Desktop Services zijn daar voorbeelden van. De titel MVP wordt jaarlijks door Microsoft uitgedeeld aan mensen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten in verschillende technische communities en daarmee bereid zijn om belangeloos hun passie, technische kennis en knowhow te delen met anderen.

Gefeliciteerd, Freek en Joost! Iets om trots op te zijn.

FreekJoost

 

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom