Lync Day 2012

Alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscommunicatie.

1 min Blog Tom de Bakker 4 november 2012

​​Op dinsdag 4 december 2012 vindt de allereerste Lync Day plaats. Communicatie is essentieel voor goede bedrijfsvoering, maar hoe ben je optimaal bereikbaar tegen zo laag mogelijke kosten? En hoe zorg je ervoor dat je flexibel genoeg bent om in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen? Tijdens de Lync Day 2012 kom je alles te weten over de mogelijkheden van Lync voor jouw organisatie.

 

Lync Day 2012 is een initiatief van Microsoft en wordt mede mogelijk gemaakt door Wortell. Tijdens deze informatiedag worden de verschillende mogelijkheden van bedrijfscommunicatie gepresenteerd aan organisaties die klaar zijn voor de nieuwe manier van communiceren.

 

Naast diverse break-out sessies, verzorgd door de verschillende Microsoft partners, biedt de expo de mogelijkheid om in direct contact te komen met de verschillende Microsoft partners voor een oriënterend of juist verdiepend gesprek. De dag wordt afgesloten met presentaties van enkele Lync gebruikers (waaronder Prènatal Hearts) en een keynote ‘The future of Communication’, verzorgd door Microsoft U.S.A.

 

Bekijk hier het volledige programma

 

Aanmelden
Met behulp van de code “WORTELL 4 DEC” ontvangt u gratis toegang (ter waarde van € 99).

 

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom