SharePoint, recordmanagement en 360° onder de loep

​Document- en recordmanagement systeem 360° SharePoint onder de loep genomen door onafhankelijke document management specialist.

1 min Blog Tom de Bakker 10 april 2013

Document- en recordmanagement systeem 360° SharePoint onder de loep genomen door onafhankelijke document management specialist.

Eric Burger is een onafhankelijke document management specialist. Zijn missie is om digitaal werken en digitaal archiveren dienstbaar te maken aan bedrijfsprocessen. Wortell was zeer verheugd om haar kijk op document- en recordmanagement te kunnen delen met Eric. Daarom hebben Barry Bakker (Sales Consultant) en Richard Fransen (Strategy Consultant ECM) van Wortell Eric een ochtend lang bijgepraat en kennis laten maken met 360° SharePoint en de specifieke functies voor document- en recordmanagement. Deze oplossing maakt het onder andere mogelijk om relevante bedrijfsgegevens te benaderen vanuit SharePoint, Outlook en Office. Wij waren zeer benieuwd naar de mening van Eric. U ook?

Lees hier de blog van Eric Burger over SharePoint, recordmanagement en 360°.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom