TV actie Nederland staat op tegen kanker levert 15.103 nieuwe donateurs op voor KWF

1 min Blog Tom de Bakker 30 mei 2018

Op 29 mei 2018 vond de liveshow Nederland staat op tegen kanker van KWF Kankerbestrijding plaats. In dit tv-programma zijn bekende en onbekende Nederlanders in actie gekomen om zoveel mogelijk donateurs te werven. En met succes: in totaal zijn er 15.103 nieuwe donateurs aangemeld.

ETTU is zakenvriend van KWF en probeert zo de dag dat we kanker verslaan dichterbij te brengen. Tijdens de TV-actie hebben verschillende ETTU medewerkers meegeholpen in het callcenter van KWF om donateurs te woord te staan. De benefietshow vond plaats op het Waagplein in Alkmaar en gasten waren onder andere Arjen Robben, Peter R. de Vries en Anita Witzier. Als levende standbeelden wonnen ze zoveel mogelijk donateurs voor KWF.

Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager van ETTU: “Kanker is doodsoorzaak nummer één in Nederland. Jaarlijks sterven er ongeveer 43 duizend mensen als gevolg van kanker en daarom is het ook belangrijk om in actie te komen. Sinds 2017 ondersteunen wij KWF als Zakenvriend en wij zijn dan ook trots dat er zoveel nieuwe donateurs zich hebben aangemeld voor KWF!”

Besparen op IT infrastructuur kosten met Microsoft Azure

Bekijk case

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom