UMC Utrecht vermindert papierstromen en vergroot patiëntveiligheid

Het UMC Utrecht lanceerde onlangs MijnUMC, een portal voor medewerkers. Zij kunnen hun portal zelf inrichten met webonderdelen die zij dagelijks nodig hebben.​

1 min Blog Tom de Bakker 25 november 2012

​Het UMC Utrecht lanceerde onlangs MijnUMC, een portal voor medewerkers. Zij kunnen hun portal zelf inrichten met webonderdelen die zij dagelijks nodig hebben.

Sinds 2007 zet het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) sterk in op innovatie met behulp van ICT. Zo is er een volledig nieuw datacentrum ingericht, zijn tal van kernapplicaties vernieuwd of vervangen en lanceerde het ziekenhuis verschillende portals, waaronder MijnUMC voor medewerkers. Zij kunnen hun portal zelf inrichten met webonderdelen die zij dagelijks nodig hebben. Om informatie snel en overzichtelijk beschikbaar te maken, implementeerde het UMC Utrecht het Microsoft SharePoint-onderdeel FAST Search. Daarbij bood Wortell de nodige ondersteuning voor wat betreft implementatie en configuratie.

Wilt u hier meer over lezen? Klik op ‘informatie moet goed vindbaar zijn’ en lees het volledige artikel gepubliceerd in de nieuwsbrief van Zorgvisie ICT.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom