[video] Microsoft HoloLens Developer Experience meetup

Afgelopen vrijdag 4 augustus vond de Microsoft HoloLens Developer Experience meetup plaats. Collega Joost van Schaik gaf hier een presentatie over de HoloLens.

1 min Blog Tom de Bakker 7 augustus 2017

Afgelopen vrijdag 4 augustus vond de Microsoft HoloLens Developer Experience meetup plaats. Tijdens deze Experience meetup heeft Collega Joost van Schaik een presentatie gegeven over de HoloLens. Het eerste deel van deze presentatie ging over de introductie van de HoloLens. Het tweede deel van de presentatie ging over  het bouwen van een HoloLens applicatie en inzichten in het proces van het bouwen van geweldige applicaties voor de HoloLens.

De HoloLens Experience

Na de presentatie was het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Met behulp van de twee HoloLens-apparaten van Wortell gingen de deelnemers zelf aan de slag om de Microsoft HoloLens zelf te ervaren. Een geweldige afsluiting van de avond.

Bekijk hieronder de presentatie van Joost van schaik:

 

Over Joost van Schaik

Joost van Schaik (https://twitter.com/@localjoost) is een ontwikkelaar voor zakelijke apps bij Wortell (https://www.wortell.nl/), Windows Development MVP en een van de vroege adopters van de Microsoft HoloLens . Je kunt zijn blog volgen op http://dotnetbyexample.blogspot.nl/.

profile pic.jpg

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom