Website SharePoint Conference 2014 live

​Wortell heeft de website voor SharePoint Conference 2014 ontwikkeld.

1 min Blog Robert van Son 4 december 2013

​Gisterenavond (Nederlandse tijd) is de nieuwe versie van de SharePoint Conference 2014 website live gegaan. Momenteel worden de sessies en sprekers weergegeven op de website, maar in de loop naar het evenement toe zal dit verder aangevuld worden.

De site is gemaakt met behulp van standaard SharePoint 2013 functionaliteiten. Daarnaast is er een maatwerkcomponent gemaakt die ervoor zorgt dat data over de sessies en sprekers uit het bronsysteem wordt gehaald en automatisch op de site wordt weergegeven.

Leuk is dat Wortell ook een sessie presenteert tijdens de SharePoint Conference 2014. De titel van deze presentatie is: “The SharePointConference.com site: From sketch to launch to live!“. Iets om trots op te zijn!

Deel je enthousiasme

Robert van Son

Het succes van een IT organisatie hangt steeds minder af van technologie. Commodity software en cloud services zorgen voor een verregaande standaardisatie van de techniek. Adoptie door de eindgebruiker en een IT organisatie die snel reageert op vragen en veranderingen zijn de sleutel tot succes. Mijn passie voor organisatiekunde en techniek drijven mij om samen met klanten op zoek te gaan naar de optimale invulling van IT én de IT organisatie. Grote dromen en kleine stapjes zijn de manier om deze doelen ook echt te realiseren.

Stuur Robert een e-mailBekijk alle blogs van Robert