Wortell bestaat 15 jaar

Van ​28 t/m 30 september gaan we met hele Wortell team naar Griekenland, ter ere van ons 15-jarig jubileum.

1 min Blog Tom de Bakker 26 september 2012

Van ​28 t/m 30 september gaan we met hele Wortell team naar Griekenland, ter ere van ons 15-jarig jubileum. Na inspanning is het dit weekend tijd voor ontspanning. Ter ere van ons 15-jarig bestaan gaan we met alle Wortellers zeilen in Griekenland. Met maar liefst 12 boten gaan we het water op, om samen dit jubileum goed te vieren. We hebben er zin in!

Programma

Vrijdagochtend gaan we vroeg uit de veren om vanuit Schiphol te vertrekken naar Athene. Vrijdagmiddag hebben we een vrij programma in Athene, waarbij we allemaal de stad kunnen bekijken. ’s Avonds genieten we van een traditoneel Grieks diner, om vervolgens de boten op te gaan en de avond hier voort te zetten.

Zaterdag vertrekken we met de boot op tijd richting het eiland Poros, waar we na de middag arriveren. Hier gaan we in de avond genieten van een grootse barbeque op het strand, met aansluitend een feest tot in de late uurtjes.

Na uitgeslapen te hebben op zondag, varen we weer richting de haven in Athene. Vanuit hier gaan we in de avond weer huiswaarts.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom