Wortell Game Changer: MVP Paul Keijzers

In de eerste rubriek een kort interview met onze collega Paul Keijzers. Hij kreeg onlangs de MVP status uitgereikt. Wij stelde hem 5 vragen hierover.

2 min Blog Tom de Bakker 11 augustus 2017

Wortell Game Changer

Bij Wortell houden we van verandering. Wij blijven onszelf innoveren om onze klanten te kunnen verbeteren #helpenbijdigitaletransformatie. Daarom vanaf deze vrijdag elke maand een echte #WortellGameChanger aan het woord. Deze maand MVP Paul Keijzers.

In de eerste rubriek een kort interview met onze collega Paul Keijzers. Hij kreeg onlangs de MVP status uitgereikt. Wij stelde hem 5 vragen hierover.

Wow je bent MVP – waarom wilde je dit eigenlijk worden?

Ik wilde graag MVP worden omdat het unieke openingen biedt bij Microsoft. Je hebt contact met het product team en krijgt vaak informatie voordat het echt in productie gaat. In Nederland zijn er 12 MVP’s op mijn gebied Office servers and services wat een groot aantal applicaties overkoepeld (Office 365, SharePoint, Exchange, Skype etc.).

Wat heb je gedaan om deze status te verkrijgen?

Om MVP te worden moet je op verschillende gebieden actief zijn. Belangrijke criteria zijn actief zijn op verschillende fora, blogs schrijven, spreken op congressen en evenementen en het geven van webinars. Dit moet je registreren op een site. Dan ben je er nog niet want dan moet je ook nog genomineerd worden door andere MVP’s en of bedrijven.

Wat heeft Wortell hierin betekend voor jou?

Wortell heeft mij de mogelijkheid en vrijheid gegeven hier tijd aan te kunnen besteden. Daarnaast hebben ze ook geïnvesteerd in de vorm van podcasts en webinars. Dit zijn onderdelen van hoe je MVP kunt worden.

mvp award

Advies voor anderen die ook graag MVP willen worden?

Investeer veel tijd in fora, blogs en andere zaken. Probeer op zoveel mogelijk evenementen te spreken of schrijf een boek.

En nu? Wat zijn je next steps?

De next steps zijn het volgen van interne meetings bij Microsoft zodat ik nog meer weet en verder kan gaan met alle zaken die ik al deed. De titel word één keer per jaar uitgereikt en ik wil graag volgend jaar weer de titel krijgen.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met Paul Keijzers via paul.keijzers@wortell.nl

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom