Wortell ontwikkelt WPC deelnemers app voor Microsoft

Tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference kunnen deelnemers elkaar eenvoudiger vinden en bereiken via de 'Deelnemers app' die Wortell heeft ontwikkeld.

1 min Blog Tom de Bakker 3 juli 2013

​​Ieder jaar organiseert Microsoft een wereldwijde bijeenkomst voor al haar partners – de Worldwide Partner Conference (WPC). Tijdens deze bijeenkomst worden alle partners geïnformeerd over en geïnspireerd door nieuwe Microsoft-technologie. Dit jaar vindt de Partner Conference plaats van 7 tot 11 juli in Houston – Texas.

 

Speciaal voor de Nederlandse deelnemers aan de WPC heeft Wortell de gratis ‘Worldwide Partner Conference (WPC) 2013 Deelnemers Nederland’ applicatie ontwikkeld. Deze app fungeert als centraal adressenboek van en voor alle Nederlandse deelnemers aan de WPC 2013. Naast het zoeken en sorteren van de deelnemers op voornaam en achternaam, is ieder contactpersoon verrijkt met een foto en contactgegevens (als telefoonnummer, e-mailadres en gegevens over de organisatie). Op deze wijze kunnen de Nederlandse partners en Microsoft medewerkers elkaar sneller vinden en eenvoudig contact met elkaar opnemen.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom